Lähihoitajien määräaikaisia työsuhteita

Someron kaupungin perusturvatoimessa on haettavana hoitajien määräaikaisia sijaisuuksia.

Hoitajien ensimmäinen sijoituspaikka on Palvelutalo Tervaskanto, joka tarjoaa ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista.

Kelpoisuusehtona hoitajien työsuhteisiin on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain 8 §:n tai 16 §:n mukainen kelpoisuus. Myös alan opiskelijat voivat hakea sijaisuuksia. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.
Hakijalta odotamme joustavuutta ja yhteistyökykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja, asiakaslähtöisyyttä sekä kykyä toimia moniammatillisessa työryhmässä. Aiempi kokemus vanhustyöstä katsotaan eduksi. Työ on kolmivuorotyötä.
Edellytämme hakijalta tartuntatautilain § 48 mukaista rokotussuojaa. Noudatamme koeaikaa.

Hakemukset on jätettävä viimeistään 30.9.2020 klo 15 mennessä Kuntarekry-palveluun osoitteessa www.kuntarekry.fi. Sijaisuudet täytetään sitä mukaa kun soveltuvia hakijoita löytyy.

Tutustu työnantajaan

palveluasumisen esimies
Mervi Uutela p. 044 7792 601
etunimi.sukunimi@somero.fi

Someron kaupunki, Perusturva, Vanhuspalvelut, Tervaskanto
Osoite: Sairaalatie 5, 31400 Somero

Somero on elinvoimainen Härkätienvarren maaseutukaupunki Varsinais-Suomessa, Uudenmaan ja Hämeen rajanaapurissa. Somero tunnetaan upeista vesistöistään, runsaasta vapaa-ajan tarjonnastaan, omaleimaisista kulttuuripersoonistaan sekä ennen kaikkea yritteliäisyydestään. www.somero.fi

Somero on savuton työnantaja.

Someron kaupunki - Rökfri arbetsplats