Lähihoitajien/sairaanhoitajan sijaisuuksia - Keiteleen kunta

Tule koko- tai osa-aikaiseen työsuhteeseen sijaiseksi hyvään ja ammattitaitoiseen työyhteisöön. Tarvitsemme hoitajia eripituisiin sijaisuuksiin. Oletko vielä vailla kesätöitä tai muuten kiinnostunut työskentelemään ikäihmisten palveluissa joko keikkaluonteisesti tai pidemmissä sijaisuuksissa? Lähi- ja sairaanhoitajat työskentelevät sosiaalitoimessa Ikääntyneiden palvelujen tulosalueella (kotipalvelu, kotisairaanhoito, tukipalvelut ja asumispalveluyksiköt). Tarjoamme monipuolisen kotihoidon liikkuvan työn tai tehtäviä ympärivuorokautisen asumisen yksiköissä. Tiimin jäsenenä työsi on itsenäistä, mutta tukenasi ovat tiimissä työskentelevät muut hoitajat, sairaanhoitajat, fysioterapeutti ja lähiesimies.

Ikääntyneiden palveluissa pyrimme kehittämään toimintaamme moniammatillisesti asiakkaan parhaaksi. Työnantajana tavoitteemme on olla joustava ja kannustava.

Sijaisuudet alkavat sopimuksen mukaan ja niissä noudatetaan koeaikaa. Hakemuksia käsitellään koko ajan ja sijaisuuksiin pääsee siirtymään joustavasti. Voit olla alan ammattilainen tai opinnoissasi jo hieman edennyt opiskelija. Jos sinulla ei ole LOVE-lääkeosaamisen tenttejä suoritettuna tai voimassa, pääset suorittamaan tentit ennen sijaisuuden alkua.

Soita tai tee hakemus!

Lisätietoja

http://www.keitele.fi
https://www.keitele.fi/fi/Terveys-ja-sosiaalipalvelut/Ikaantyneiden-palvelut

Vanhus- ja vammaispalvelujohtaja Maija-Leena Huuskonen, 040 592 0625, maija-leena.huuskonen@keitele.fi
Ohjaaja Pirjo Qvick, 040 487 6272, pirjo.qvick@keitele.fi

Ikääntyneiden palvelut
Osoite: PL 14, Laituritie 1, 72601 Keitele

Yrittäjyydestä kasvava, luovien ja onnellisten ihmisten kotikunta.
https://www.keitele.fi/loader.aspx?id=dd361bee-9b2d-415b-8d94-06ee74bf16b7

Tutustu työnantajaan