Lähihoitajien sijaisia Merituulikotiin

Haemme lähihoitajien sijaisia talven- ja kesälomakauden vuosilomien ajaksi Uudenkaupungin keskustassa sijaitsevaan vanhusten tehostetun palveluasumisen yksikköön Merituulikotiin. Sijaisuudet ovat eri pituisia ja alkavat eri aikaan, voimme tarjota 6 kuukaudenkin sijaisuutta.

Merituulikoti on 40-paikkainen tehostetun palveluasumisen yksikkö, joka sijaitsee kauniissa ympäristössä, lähellä kaupunginlahtea ja terveyspalveluita. Merituulikodissa on kolme asumisyksikköä: Tilapäishoidon yksikkö (Intervalli) Tyynelä ja pitkäaikaista tehostettua palveluasumista tarjoavat yksiköt Valkama ja Suvanto.

Tehtävään valittavalta edellytetään sosiaali- ja terveydenhuollon ammatillista perustutkintoa tai alan aikaisempaa kouluasteista ammatillista tutkintoa , mutta huomioimme myös lähihoitajaopiskelijat. Lähihoitajaopiskelija voi toimia lähihoitajan tai perushoitajan sijaisena, kun hän on suorittanut opinnoistaan vähintään 2/3 eli 180/120 opintopistettä, on iältään vähintään 18 vuotta ja koulutusohjelman mukaiset perusopinnot ja lääkehoidon perusteet on suoritettuna. Opintorekisteriote tulee siinä tapauksessa esittää.

Ota rohkeasti yhteyttä, katsotaan yhdessä mikä sijaisuusjakso sinulle sopii parhaiten.

Lisätietoja

http://uusikaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Palveluyksikön johtaja Anniina Saarinen, puh. 050 5605856.
E-mail: etunimi.sukunimi(at)uusikaupunki.fi

Uudenkaupungin kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, Vanhusten palvelut
Osoite: Sairaalakatu 6, 23500 Uusikaupunki

UUSIKAUPUNKI on noin 15 800 asukkaan viihtyisä teollisuus- ja satamakaupunki lounaisrannikolla. Seutukuntansa vahvan ja vetovoimaisen keskuksen menestys perustuu luovaan osaamiseen sekä julkisten palvelujen hyvään laatuun ja joustavuuteen. Kasvun mahdollisuudet nousevat aktiivisesta elinkeinopolitiikasta, ihmisläheisestä, merellisestä ympäristöstä ja yhteisestä tahdosta. Ainutlaatuiset harrastusmahdollisuudet vievät sinut vaikkapa golfkentälle, kuntoputkeen tai veneilyn pariin. Maailman kaunein saaristo alkaa jo kotioveltasi. Kaupunki noudattaa savuttoman työpaikan periaatteita.