Lähihoitajien sijaisia vuodeosastoille

Haemme kesälomasijaisia kesälomakaudelle 2020 terveyspalveluiden lähisairaalan osastoille, vanhuspalveluidenkuntoutus- ja arviointiyksikkö Kuunariin sekä KotiKuunariin. Lähisairaalan osastoilla hoidetaan akuuttia hoitoa vaativia perusterveydenhuollon potilaita. Kuunari on 20-paikkainen kuntoutus- ja arviointiyksikkö, joka tarjoaa lyhytaikaisia kuntoutus- ja arviointijaksoja uusikaupunkilaisille ikäihmisille kotona selviytymisen tueksi.

Tehtävissä edellytämme laillistettua sosiaali- ja terveydenhuollon ammattitutkintoa, mutta huomioimme myös alan opiskelijat. Tutkintotodistus tai opistorekisteriote tulee esittää ennen työn aloittamista. Työntekijöiltä edellytämme Tartuntalain 48 §:n mukaista rokotesuojaa.

Ota rohkeasti yhteyttä, katsotaan yhdessä mikä sijaisuusjakso sinulle sopii parhaiten.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisestä osoitteesta www.kuntarekry.fi

Lisätietoja

http://uusikaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Vuodeosastohoidon ylihoitaja Nelli Lehtonen, puh. 0440 882 481 (lähisairaalan osastot) ja osastonhoitaja Elina Harikkala, puh. 0440 882 870 (Kuunari). E-mail: etunimi.sukunimi(at)uusikaupunki.fi

Uudenkaupungin kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus
Osoite: Terveystie 2, 23500 Uusikaupunki

UUSIKAUPUNKI on noin 15 800 asukkaan viihtyisä teollisuus- ja satamakaupunki lounaisrannikolla. Seutukuntansa vahvan ja vetovoimaisen keskuksen menestys perustuu luovaan osaamiseen sekä julkisten palvelujen hyvään laatuun ja joustavuuteen. Kasvun mahdollisuudet nousevat aktiivisesta elinkeinopolitiikasta, ihmisläheisestä, merellisestä ympäristöstä ja yhteisestä tahdosta. Ainutlaatuiset harrastusmahdollisuudet vievät sinut vaikkapa golfkentälle, kuntoputkeen tai veneilyn pariin. Maailman kaunein saaristo alkaa jo kotioveltasi. Kaupunki noudattaa savuttoman työpaikan periaatteita.