Lähihoitajien sijaisuudet - Pellon kunta

Lähihoitajien sijaisuudet

Hae sieki meile Pellon kunnan hyvinvointipalveluihin LÄHIHOITAJIEN sijaisuuksiin. Tehtävä sijoittuu ensisijaisesti terveyskeskukseen ja tai palveluasumiseen.

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva sosiaali- ja terveydenhuollon (tutkintonimike lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Edellytämme sinulta kiinnostuneisuutta alaa kohtaan, yhteistyökykyjä oma-aloitteisuutta ja aktiivisen työn kehittämisen otetta. Työtehtäviin sisältyy mm. hoitotyön, lääkehoidon ja sairaanhoidon tehtäviä.

Kunnalla järjestää asuntomahdollisuus kesäsijaisille!!

Tehtävää haetaan Kuntarekry.fi: n kautta..

Lisätietoja

http://www.pello.fi

hoitotyön esimies Taina Timonen, taina.timonen@pello.fi 040 563 4358; hyvinvointijohtaja Johanna Korteniemi johanna.korteniemi@pello.fi 040 581 1255; vs. henkilöstökoordinaattori Janne Tolvanen janne.tolvanen@pello.fi 040 637 5334

Pellon kunta, Hyvinvointilautakunta
Osoite: Pello

Pello on monipuolinen yritystoiminnan ja kulttuurin keskus Tornionlaaksossa. Täällä on hyvä elää ja asua. tänne on mukava tulla. Pellon kunta sijaitsee keskellä Pohjoiskalottia, Lapin maakunnassa Tornionjokilaaksossa. Naapurikuntia ovat Suomen puolella Kolari, Ylitornio, Rovaniemi ja Ruotsin puolella Övertorneå ja Pajala.

Tutustu työnantajaan