Lähihoitajien sijaisuudet - Kolarin kunta

Tervetuloa töihin Kolarin kuntaan ja tutustumaan loistavaan luontoympäristöön ja vapaa-ajan aktiviteetteihin.

Haemme työntekijöitä kolmivuorotyöhön eri pituisiin sijaisuuksiin :

- Kotihoitoon
- Mielenterveyskuntoutujien asumisyksikkö Ruuttikotiin
- Palvelukoti Tannaan

Edellytämme sinulta lähihoitajan tutkintoa. Otamme työntekijöiksi myös sairaanhoitaja- ja lähihoitajaopiskelijoita. Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Toivomme sinulta lämminhenkisyyttä ja kehitysmyönteisyyttä, hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja. Odotamme sinulta asiakkaan omia voimavaroja tukevaa ja asiakasta arvostavaa työotetta. Työ edellyttää kykyä sekä itsenäiseen että tiimityöskentelyyn.

Me tarjoamme sinulle arvokkaan työn lisäksi mukavan työyhteisön. Kolarin kunta tarjoaa työntekijöilleen myös luontomatkailukeskus Ylläksen staff-passin, jolla saat etuja lukuisissa tunturikylien yrityksissä. Yli kolmen kuukauden työsopimuksen solmivat saavat myös liikunta- ja kulttuuriedun (e-passi).

Työn kesto: 22.2.-31.12.2021. Mahdollista eri pituiset sijaisuudet.

Hakemukset pyydetään toimittamaan ensisijaisesti sähköisesti kuntarekry.fi -sivuston kautta.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja kotihoidon ja Ruuttikodin vastaava Anne Helske puh. 040 489 5381 anne.helske@kolari.fi ja Palvelukoti Tannan vastaava Seija Jaako p. 040 489 5060 seija.jaako@kolari.fi

Lisätietoja

Kolarin kunta, Perusturvapalvelut, Kotihoito

Tervetuloa työskentelemään monialaiseen ammattilaisten yhteisöön. Asiakkaiden välitön, joustava ja koko ajan kehittyvä palveleminen on Kolarin kunnassa tehtävän työn tärkein päämäärä. Kolarin kunta välittää ammattilaisistaan ja tarjoaa työntekijöille muun muassa liikunta- ja kulttuuriedun. Kolarin kunta on savuton työyhteisö.


Osoite: Isopalontie 2, 95900 Kolari

Rekommenderade jobb