Lähihoitajien sijaisuudet kotihoidossa

Hei sinä reipas ja työtä suurella sydämellä tekevä lähihoitaja tai alan loppuvaiheen opiskelija! Haemme Lempäälän kotihoitoon tarvittaessa töihin kutsuttavia lähihoitajia sekä määräaikaisia työntekijöitä eri pituisiin sijaisuuksiin. Tarjolla on yksittäisten työvuorojen lisäksi sijaisuuksia aina muutamasta viikosta useamman kuukauden mittaisiin työsuhteisiin.

Oletko reipas sekä hyvät tiimi- ja vuorovaikutustaidot omaava lähihoitaja ja omaat asiakaslähtöisen työskentelyotteen? Kenties nautit työstä, jota pääset tekemään itsenäisesti, mutta kuitenkin kannustavien työkavereiden tuella. Työssäsi avustat kuntouttavaa työotetta hyödyntäen asiakkaita päivittäisissä toiminnoissa, sekä osallistut lääkehoidon toteuttamiseen osana moniammatillista tiimiä. Työ on kaksivuorotyötä. Ajokortti tehtävässä välttämätön.

Edellytämme tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (271/05)§8 mukainen tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto. Myös alan loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan haussa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, otathan rohkeasti yhteyttä!

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa kotihoidon esimies Hanna-Kaisa Rämä p. 050 3830 648.
Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Lempäälän kunta, Hyvinvoinnin palvelualue, Vanhuspalvelut
Osoite: Himminpolku 6, 37500 Lempäälä

Lempäälä on kasvava ja kehittyvä yli 23.000 asukkaan kunta. Uuden kuntastrategiamme visio on Kunta, joka sanoo kyllä.

Lempäälä on myönteinen keskustelukumppani, joka saattaa asiat loppuun. Olemme tavoitettavissa, puhumme avoimesti ja löydämme ratkaisut yhdessä.