Lähihoitajien sijaisuudet kotihoidossa

Lempäälä on kasvava ja kehittyvä n. 23.000 asukkaan kunta. Uuden kuntastrategiamme visio on Kunta, joka sanoo kyllä. Lempäälä on myönteinen keskustelukumppani, joka saattaa asiat loppuun. Olemme tavoitettavissa, puhumme avoimesti ja löydämme ratkaisut yhdessä.

Tervetuloa sijaiseksi Lempäälän kotihoitoon!

Etsimme jatkuvasti eri pituisiin sijaisuuksiin lähihoitajia Lempäälän kotihoitoon. Meillä pääset käyttämään monipuolisesti ammattitaitoasi ja tekemään arvokasta työtä pääasiassa ikääntyneiden parissa. Työssäsi avustat kuntouttavaa työotetta hyödyntäen asiakkaitamme päivittäisissä arjen toimissa ja osallistut lääkehoidon toteutukseen osana moniammatillista tiimiä. Työ on kaksivuorotyötä viikon jokaisena päivänä, työvuoroihisi pääset vaikuttamaan itse. Ajokortti on tehtävässä välttämätön. Oman auton käyttömahdollisuus, Pegasos-potilastietojärjestelmän tuntemus ja voimassa oleva lääkehoidon osaamisen LOVE-koulutus ovat eduksi.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (271/05) §8 mukainen tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto. Otamme huomioon myös sosiaali- ja terveysalan opiskelijat!
Ota rohkeasti yhteyttä!

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa vs. kotihoidon esimies Maria Lehtonen p. 050 3830 648.
Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Lempäälän kunta, Hyvinvoinnin palvelualue, Vanhuspalvelut
Osoite: Himminpolku 6, 37500 Lempäälä

Lempäälä on kasvava ja kehittyvä yli 23.000 asukkaan kunta. Uuden kuntastrategiamme visio on Kunta, joka sanoo kyllä.

Lempäälä on myönteinen keskustelukumppani, joka saattaa asiat loppuun. Olemme tavoitettavissa, puhumme avoimesti ja löydämme ratkaisut yhdessä.