test
Lähihoitajien sijaisuuksia - Joutsan kunta

Elämän mittainen kumppani - Joutsan perusturva!

Meillä on tarjolla eri pituisia sijaisuuksia avoimille ja yhteistyökykyisille, hyvän sopeutumistaidon omaaville lähihoitajille tai lähihoitaja opiskelijoille. Sijaisia tarvitsemme jatkuvasti.
Opiskelijat huomio! Hae meille jo nyt myös kesätöihin.

Joutsa on kaunis, vesistörikas maalaiskunta, johon kuuluu myös Leivonmäki kansallispuistoineen.
Kunnassamme on kaksi taajamaa Joutsa ja Leivonmäki, väestössämme on paljon ikäihmisiä. Ikäihmisten palveluissa lähihoitaja huolehtii ikäihmisten kokonaisvaltaisesta hoidosta ja hoivasta sekä toimii osana moniammatillista työyhteisöä. Työssä toteutamme voimavaralähtöistä hoiva- ja hoitotyötä.

Tehtävässä arvostamme monipuolista kokemusta hoiva- ja hoitotyöstä, hyviä sosiaalisia työskentelytaitoja sekä kiinnostusta ikäihmisten palveluiden kehittämiseen. Käytössä on Lifecare-potilastietojärjestelmä sekä kotihoidossa toiminnanohjausjärjestelmä päivittäisen työn suunnitteluun.

Avustamme tarvittaessa asunnon saannissa paikkakunnalta.

Sijaisuuksiin edellytetään sosiaali- ja terveysalan tutkintoa (lähihoitaja/perushoitaja), huomioimme myös alan opiskelijat.

Ikäihmisten palvelut sisältävät laitoshoidon, tehostetun palveluasumisen ja kotihoidon. Asumispalveluissa ja kotihoidossa työ on kolmivuorotyötä. Kotihoidossa on mahdollisuus myös kaksivuorotyöhön. Työntekijällä tulee olla ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttöön.

Maksamme sinulle KVTES:n mukaisen palkan. Työhön tullessasi saat mukavan työyhteisön, monipuolisen työn sekä esimiehesi tuen. Työn voit aloittaa 1.12.2021 tai sopimuksen mukaan.

Hakuaika päättyy 30.4.2022 klo 15.00.

Työpaikkaa haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Lisätietoja

https://www.joutsa.fi/terveys-ja-sosiaalipalvelut/#perusturvatyopaikkana
http://www.joutsa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vt asumispalvelujen/kotihoidon esimies Marjatta Virtanen puh 0400 670 089 tai marjatta.virtanen@joutsa.fi
asumispalvelujen vastaava sh Anita Heinonmäki puh 040 554 2664 tai anita.heinonmaki@joutsa.fi
laitoshoidon vastaava sh Taina Mikola puh 040 160 4974 tai taina.mikola@joutsa.fi
kotihoidon vastaava sh Eija Rämö puh 040 840 4636 tai eija.ramo@joutsa.fi.

Lisätietoja

Joutsan kunta

Tervetuloa Joutsaan!

Joutsa on liki 5 000 asukkaan virkeä kunta eteläisessä Keski-Suomessa. Nelostietä pitkin pääset sujuvasti perille. Joutsa on meidän paikallisten mielestä hyvä paikka asua ja elää. Meillä on kaikki tarvittavat palvelut omasta takaa ja lähikaupunkeihin hurauttaa autolla hetkessä. Meidät tunnetaan erityisesti perinteisistä Joutsan Joutopäivistä ja omasta Leivonmäen kansallispuistostamme. Tule sinäkin tutustumaan Joutsaan.


Osoite: Myllytie 14, 19650 Joutsa
Joutsan kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb