Lähihoitajien sijaisuuksia asumispalveluissa - Keski-Satakunnan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä

TERVETULOA KESSOTE-AMMATTILAISTEN JOUKKOON!

Etsimme joukkoomme lähihoitajia asumispalveluiden yksiköihin Eurajoelle, Harjavaltaan, Nakkilaan ja Kokemäelle. Tarjoamme kesätöitä, sekä eri pituisia sijaisuuksia ja keikkatöitä lähihoitajan monipuolisiin tehtäviin. Asumispalvelumme koostuvat tehostetun palveluasumisen, pitkäaikaisen laitoshoidon ja lyhytaikaisasumisen yksiköistä.

Jos olet kiinnostunut ikäihmisten hoitotyöstä ja sinulla on ikäihmistä kunnioittava työote, olet tervetullut tiimimme! Asiakaslähtöisyys ja ikäihmisten toimintakyvyn edistäminen ja ylläpitäminen kuntouttavalla työotteella ovat tärkeitä työssäsi. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Haemme aktiivisia, luotettavia ja joustavia ammattilaisia joukkoomme. Aiempi työkokemus ikäihmisten asumispalveluissa katsotaan eduksi.

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto tai muu vastaava tutkinto. Huomioimme myös alan opiskelijat. Hakijalta edellytetään voimassa olevat lääkehoitoluvat (LOVe) sekä tartuntatautilain 48 §:n edellyttämä rokotussuoja. Kuntayhtymä on savuton työpaikka.

Ota rohkeasti yhteyttä hoivayksikön esimiehiin, niin kerromme mieluusti lisää!

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Nakkila:
Kirsi Lähteenmäki, Palvelutalo Keinustooli puh. 044 747 5965
Katri Lehto, Palvelukeskus Hyppinki puh. 044 747 5865
Kokemäki:
Asta Mäkinen, Palvelukeskus Henrikinhovi, puh. 040 488 6297
Anne-Mari Pyykkö, Palvelukeskus Henrikinhovi, puh. 040 488 3919
Harjavalta:
Kaisa Viitanen, Hopearannan palvelutalo p. 044 432 5278
Eurajoki:
Emilia Varjus, Palvelukeskus Jokisimpukka, p. 044 450 3845
Johanna Kivimäki, Palvelukeskus Jokisimpukka puh. 044 312 4229

Lisätietoja

Keski-Satakunnan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, Koti-, sairaala- ja hoivapalvelut, Asumispalvelut

Keski-Satakunnan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä muodostuu Harjavallan ja Kokemäen kaupungeista sekä Nakkilan ja Eurajoen kunnista. Väestöpohja on n. 30 000 asukasta. Alueella on uudistettu sosiaali- ja terveyspalvelujen kokonaisuutta ja 1.1.2021 alkaen kuntayhtymä järjestää jäsenkuntiensa asukkaiden kaikki sosiaali- ja perusterveydenhuollonpalvelut.


Osoite: Koulukatu 2, 29200 Harjavalta

Rekommenderade jobb