test

Lähihoitajien sijaisuuksia, Tervola

Ansök senast  29.12.2023 15:00

Tule meille töihin Lounaisen Lapin alueen vammaispalveluihin, asumiseen ja päiväaikaiseen toimintaan Tervolaan!

Haemme lähihoitajia erimittaisiin sijaisuuksiin. Sijaisuuden kesto sovitaan aina erikseen.

Lähihoitajan työhön kuuluu eri ikäisten kehitysvammaisten asiakkaiden hoitoa, ohjausta ja tukemista päiväaikaisessa toiminnassa Tervolan toimintakeskuksessa sekä asumisyksikkö Kurjenpesässä.

Kurjenpesä on 13-paikkainen kehitysvammaisten asumisyksikkö. Asumisyksikössä osallistut asukkaiden päivittäiseen ohjaus- ja hoitotyöhön. Hakijoilta toivotaan työkokemusta kehitysvamma-alalta ja edellytetään kuntouttavaa työotetta, asiakkaan itsemääräämisoikeutta kunnioittavaa asennetta, hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja, sekä halua kehittyä itse ja kehittää toimintaa.

Lähihoitajan tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto. Edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa ja rekisteröitymistä Valviran Suosikki- tai Terhikki-ammattihenkilörekisteriin.

Tehtävään valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) edellyttämä rikosrekisteriote. Palkkaus- ja muut ehdot määräytyvät Sote-sopimuksen mukaan. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Tehtävään haetaan sähköisellä lomakkeella kuntarekryn työnhakupalvelussa. Hakuaika päättyy 29.12.2023 klo.15.00.


Läs mer

https://lapha.fi

Lisätietoja voit tiedustella:
Palveluvastaava Elina Niemelä, p. 040-736 9331, elina.niemela@lapha.fi
Palveluvastaava Jenny Karjalainen, p. 040-6412762 jenny.karjalainen@lapha.fi

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Kuuntele sydämesi ääntä ja löydä juuri sinulle sopiva työpaikka! Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint

Läs om arbetsgivare