test
Lähityöntekijä, lapsiperheiden arjen tuen palvelut - Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen LÄHITYÖNTEKIJÄÄ lapsiperheiden arjen tuen palveluihin.

Arjen tuen palveluissa tarjoamme kynnyksetöntä palvelua lapsille, nuorille ja perheille, tilanteissa, joissa arkeen painottuvalla ohjauksella ja neuvonnalla voidaan tukea perheen tilannetta.

Lähityöntekijänä toimit yhteistyössä mm. koulukuraattoreiden sekä -terveydenhuollon, nuorisotoimen, varhaiskasvatuksen kanssa. Asiakkaina ovat kouluikäiset lapset ja nuoret sekä heidän perheensä.

Edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/94) mukaisen oikeuden käyttää nimikesuojattua lähihoitajan ammattinimikettä. Lisäksi edellytämme sinulta kokemusta lasten ja nuorten kanssa työskentelystä sekä neuropsykiatristen haasteiden tuntemusta. Kyky itsenäiseen työskentelyyn ja hyviin vuorovaikutustaitoihin on edellytys työn hoitamiselle. Arvostamme osaamista toiminnallisten menetelmien käyttämisestä työssä sekä aktiivista, kehittävää työotetta.

Työskentelyssä painottuu vuorovaikutuksen tuki, toiminnanohjaustaidot ja toimintakyvyn edistäminen lapsen tai nuoren kanssa muun muassa koulunkäynnin haasteissa, sisarussuhteissa, tunnetaidoissa ja itsenäistymisessä.

Työ on koko maakunnan alueella liikkuvaa, joten oman auton käyttö välttämätöntä työn suorittamiseksi. Toimipiste on Lahden perhekeskuksessa Aleksanterinkadulla.

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi

Tutustu työnantajaan
  • Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lapsiperhepalvelut, Lasten ja nuorten hyvinvointi, Arjen tuen palvelut, Arjen tuen keskitetyt Palvelut/Posse
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyö
  • PHHYKY-13-370-21
  • 10.1.2022
  • 2325 €/kk
  • 25.11.2021 - 6.12.2021 23:59
  • Sosiaalialan muut tehtävätSosiaalialaLahtiPäijät-Häme

Yhteystietomme

Palveluesimies Johanna Toivonen
Johanna.Toivonen@phhyky.fi
0440187175
Palveluesimies Marjo Peltonen
Marjo Peltonen@phhyky.fi
0447297777
Palveluesimies Mari Laitinen
mari.laitinen@phhyky.fi
0447802275

Lisätietoja

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lapsiperhepalvelut, Lasten ja nuorten hyvinvointi, Arjen tuen palvelut, Arjen tuen keskitetyt Palvelut/Posse

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 6700 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Aleksanterinkatu 11, 15101 Lahti

Rekommenderade jobb