Skip to main content
test

Haemme Koukkarinkadun päivähoitoyksikköön Turun Varissuolle pätevää varalaitoshuoltajaa 2.10.2023 alkaen vakituiseen työsuhteeseen.

Olet siivouspalvelujen asiantuntija ja osaaja, joka toteuttaa siivouksen taloudellisesti, tehokkaasti ja luotettavasti.

Olet asiakaspalveluhenkinen, joustava ja yhteistyötaitoinen, työhön sitoutuva ja oma-aloitteinen. Pystyt ratkomaan ongelmia ja osaat näin organisoida oman työsi.

Tulet toimeen lasten, vanhempien ja työyhteisön jäsenten kanssa.

Työsi on vaihtelevaa ja motivoivaa. Työskentelet Koukkarinkadun päiväkodissa ja tarvittaessa alueen muissa yksiköissä. Sinulla on käytössäsi varauskalenteri, mihin merkitään alueen päiväkotien varaukset.

Varissuolle pääset kulkemaan helposti työmatkasi esim. Turun keskustasta linja-autoilla 12, 32, 32A ja 42.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä ja keskustellaan lisää.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään soveltuva ammattitutkinto

Tehtävään valitun on toimitettava selvitys terveydentilastaan (KVhL 7 §) ennen palvelusuhteen alkamista ja rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Työsuhde-etuina Turun kaupunki tarjoaa mm.
- monipuolista henkilöstökoulutusta
- Fölin työmatkakortin edullisempiin bussimatkoihin
- Tyky-rannekkeen Turun kaupungin liikunta- ja kulttuuripalveluihin
- työsuhdepolkupyöräedun

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Turun kaupunki suosii anonyymiä rekrytointia. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa työhakemuksen avoimiin kysymyksiin ei tule sisällyttää tietoja esim. iästä, äidinkielestä tai sukupuolesta. Vaikka osaa tiedoista taustatiedoissa kysytään, nämä tiedot eivät näy rekrytoivalle lähijohtajalle anonyymissä hakijaraportissa. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen.

Lisätietoja

https://www.turku.fi/parasta-aikaa-varhaiskasvatuksessa
https://blog.edu.turku.fi/koukkarinkadunphy/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rinna Laaksonen, Päiväkodin johtaja, p.044 9075811, rinna.laaksonen@edu.turku.fi
Pirkko Karlsson, varajohtaja, p. 040 1455802
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Lisätietoja

Turun kaupunki, Kasvatuksen ja opetuksen palvelukokonaisuus, Varhaiskasvatus, Itäinen palvelualue, Koukkarinkadun päiväkoti

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua. Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla. Turun kaupunki on alueensa suurimpia työllistäjiä, jolla on yli 6 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä. Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä. Turun kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Pelttarinkatu 6, 20610 Turku

Rekommenderade jobb