Laitoshuoltaja - Päijät-Hämeen Laitoshuoltopalvelut Oy

Laitoshuoltaja - Päijät-Hämeen Laitoshuoltopalvelut Oy

Etsimme siivoojia vakituiseen työsuhteeseen Lahteen ja Päijät-Hämeen alueelle.
Lisäksi meillä on tarjolla vielä muutamia kesätyöpaikkoja sairaalaan ja klinikoille.

Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivous ja perussiivoustyöt. Tärkeintä meille on reipas työotteesi, motivoitunut ja joustava asenne sekä asiakaspalvelutaidot.
Puhdistuspalveluissa työaika on pääsääntöisesti ma-pe klo 7-20 välillä ja kohteina ovat koulut, päiväkodit, toimistot jne.

Aikaisempaa siivouskokemusta ja/tai laitoshuoltajan tutkinnon katsomme eduksi. Perehdytämme kaikki työntekijämme työhön vaadittaviin menetelmiin, välineisiin ja aineisiin. Mahdollisuus kouluttautua oppisopimuksella työn ohella ellei sinulla ole tutkintoa.
Toivomme hakijalta hyvää suomen kielen taitoa.
Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät AVAINTES:n mukaan. Työsuhteessa on kuuden kuukauden koeaika.

Läs mer

http://www.phpalvelut.fi

Seija Väänänen
p.044 4826078
s.ähköp. seija.vaananen@phpalvelut.fi

Päijät-Hämeen Laitoshuoltopalvelut Oy, Puhdistuspalvelut
Adress: Niemenkatu 73 D, 15140 Lahti

Päijät-Hämeen Laitoshuoltopalvelut Oy on perustettu 1.5.2017. Päätoimialamme ovat laitoshuolto- ja puhdistuspalvelut. Päijät-Hämeen Laitoshuoltopalvelut Oy:ssä työskentelee noin 500 henkilöä. Asiakaskohteita on yli 300 Päijät-Hämeessä ja lähialueilla. Asiakaskuntamme koostuu Lahden kaupungin yksiköistä ja sen omistamista yrityksistä, Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymän yksiköistä sekä muista yrityksistä ja yhteisöistä.
Olemme palveluyritys, jonka henkilökunta työskentelee tiiviisti asiakkaiden tiloissa, keskellä asiakkaan arkityötä. Meillä on tarjota puhdistuspalvelualan työtä aina toimistoista terveydenhuollon vaativiin yksiköihin. Teemme työtämme asenteella asiakkaan parhaaksi, yhteistyössä asiakkaiden, henkilöstön ja eri sidosryhmien kanssa.

Mer om arbetsgivaren