Laitoshuoltaja - Alavuden kaupunki

Laitoshuoltaja

Alavuden kaupungin ruoka- ja siivouspalvelut hakee laitoshuoltajaa ajalle 26.8.2019 - 1.9.2021. Työkohteena työsuhteen alussa on tehostetun palveluasumisen yksikkö Rantakoto. Laitoshuoltajan tehtävänä on vastata itsenäisesti työkohteen ylläpito- ja perussiivoustehtävistä. Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 7-15.15.

Kelpoisuusehtona on laitoshuoltajan tutkinto ja/tai riittävä työkokemus vastaavista tehtävistä. Edellytämme siivouspalvelutehtävissä tarvittavien tavanomaisten työmenetelmien, välineiden ja koneiden hallintaa sekä aseptista työotetta. Lisäksi arvostamme joustavuutta muuttuvissa asiakaspalvelutilanteissa ja valmiutta toimia myös muissa kaupungin toimipisteissä. Toimeen valitun tulee esittää kuukauden kuluessa tehtävän vastaanottamisesta hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.alavus.fi

Mia Toivola, gsm 044 5502 935, mia.toivola@alavus.fi

Alavuden kaupunki, Tekniset palvelut, Ruoka- ja siivouspalvelut
Osoite: Kuulantie 6, 63300 Alavus

Alavuden kaupungin henkilöstö koostuu noin 600 eri alojen ammattilaisesta. Koko henkilöstön yhteisenä tavoitteena on luoda kaikille kaupungin asukkaille sujuvan arjen edellytykset. Työnantajana Alavuden kaupunki tukee henkilöstöään työelämän haasteissa sekä kannustaa heitä kehittämään osaamistaan ja ammattitaitoaan työelämän eri tilanteissa. Kaupungin ruoka- ja siivouspalveluissa työskentelee yli 70 ammattilaista. Tule joukkoomme kokemaan onnistumisen elämyksiä Alavuden kaupungin palveluksessa.

Tutustu työnantajaan