Laitoshuoltaja - Kaarea Oy

Laitoshuoltaja

Oletko hakemamme laitoshuoltaja?

Haemme sinua meille laitoshuoltajaksi määräaikaisiin sijaisuuksiin. Meillä työskentelet sairaalan tai hoivalaitosten osastoilla ja yleisissä tiloissa. Työ sisältää siivoustyötä, asiakaspalvelua ja työkohteesta riippuen myös ateriapalvelutehtäviä. Työ on vuorotyötä seitsemänä päivänä viikossa ajoittuen klo 6-22 välille.

Hallitset siivouksen ja hygienian tärkeät periaatteet, käytännön työtehtävät sekä asiakaspalvelun. Pidät vaihtelevista työpäivistä, olet tarkka ja asiakaspalveluhenkinen. Olet motivoitunut, yhteistyökykyinen ja omaat reippaan työotteen. Eduksi katsotaan laitoshuoltajan ammattitutkinto ja/tai aikaisempi työkokemus terveydenhuollon kohteesta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Me Kaareassa haluamme antaa ihmisille mahdollisuuden parempaan. Se tarkoittaa tietysti parempaa ruokaa, siivousta ja kiinteistönhoitoa, mutta myös parempaa ja turvallisempaa työpaikkaa, parempia suhteita asiakkaisiin ja kumppaneihin sekä parempaa palvelua asiakkaillemme.

Puhtaus tehdään siivousaineilla, -välineillä ja -koneilla. Mutta ennen kaikkea puhtaus syntyy ammattilaisen tekemästä työstä. Meidän osaavat työntekijämme vastaavat siitä, että tiloissa on puhdasta, hygieenistä ja turvallista. Siivouksella varmistetaan turvallinen ympäristö huomioiden eri asiakasryhmien ja kiinteistöjen tarpeet.

Tervetuloa meille!
Hae tehtävää sähköisesti

Lisätietoja

http://www.kaarea.fi

Tutustu työnantajaan

Sähköpostitse henkilöstösuunnittelija Milla Aaltonen; milla.aaltonen@kaarea.fi

Kaarea Oy
Osoite: Turku, 20100 Turku

Kaarea on yli 400 ammattilaisen työpaikka. Tukipalvelut ja yhdessä tekeminen ovat meidän juttumme. Huolehdimme siitä, että tarjoamme maistuvia aterioita, tilat ovat puhtaat ja hygieeniset, kiinteistöt ja ulkoalueet ovat kunnossa. Yhdessä on kaikki paremmin.