Laitoshuoltaja

Olemme Lahden kaupungin ja Päijät-Hämeen Hyvinvointiyhtymän omistama osakeyhtiö. Tuotamme siivouspalveluja Lahden ja Päijät-Hämeen alueelle.

Haemme LAITOSHUOLTAJIA vakituisiin ja määräaikaisiin työsuhteisiin työskentelemään asiakaskohteissamme.
Työ on luonteeltaan vuorotyötä. Sairaaloissa työaika on pääsääntöisesti ma-su klo 7-21 välillä ja muissa asiakaskohteissamme ma-pe klo 7-20. Noudatamme Avaintes työehtosopimusta.

Vaatimuksena on laitoshuoltajan ammattitutkinto tai vastaava koulutus ja /tai riittävä kokemus alalta.

Laitoshuoltajan työnkuvaan kuuluvat mm. puhtaanapidon, vuodehuollon ja ruoanjaon työtehtävät.

Olet hakemamme henkilö, mikäli olet asiakaspalveluhenkinen, huolellinen, oma-aloitteinen ja sitoutunut sekä olet täyttänyt 18 vuotta. Vahvuutenasi on joustavuus ja kyky työskennellä nopeatempoisessa työympäristössä.
Odotamme sinulta sitoutumista vuorotyöhön, hygieniapassia ja hyvää suomen kielen taitoa.

Meillä saat hyvän perehdytyksen, mielenkiintoisen työympäristön ja vaihtelevat työtehtävät. Mahdollisuus myös oppisopimuskoulutukseen. Noudatamme kuuden (6) kuukauden mittaista koeaikaa.

Hakuaika on 31.12.2020 saakka.

Paikat täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Ota rohkeasti yhteyttä, laittamalle meille hakemus jo tänään!

Lisätietoja

http://www.phpalvelut.fi
http://www.phpalvelut.fi

Tutustu työnantajaan

Eija Rossi
palveluesimies
Niemenkatu 73 D
15140 Lahti
p. +358 44 482 0825
eija.rossi@phpalvelut.fi

Päijät-Hämeen Laitoshuoltopalvelut Oy
Osoite: Niemenkatu 73 D, 15140 Lahti

Päijät-Hämeen Laitoshuoltopalvelut Oy on perustettu 1.5.2017. Päätoimialamme ovat laitoshuolto- ja puhdistuspalvelut. Päijät-Hämeen Laitoshuoltopalvelut Oy:ssä työskentelee noin 500 henkilöä. Asiakaskohteita on yli 300 Päijät-Hämeessä ja lähialueilla. Asiakaskuntamme koostuu Lahden kaupungin yksiköistä ja sen omistamista yrityksistä, Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymän yksiköistä sekä muista yrityksistä ja yhteisöistä.

Olemme palveluyritys, jonka henkilökunta työskentelee tiiviisti asiakkaiden tiloissa, keskellä asiakkaan arkityötä. Meillä on tarjota puhdistuspalvelualan työtä aina toimistoista terveydenhuollon vaativiin yksiköihin. Teemme työtämme asenteella asiakkaan parhaaksi, yhteistyössä asiakkaiden, henkilöstön ja eri sidosryhmien kanssa.