Laitoshuoltaja

Lopen kunta hakee laitoshuoltajaa vakinaiseen osa-aikaiseen ( 30 h/ vk) toimeen 2.11.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävän tämänhetkinen sijoituspaikka on Joentaan koulu.
Laitoshuoltajan tehtäviin kuuluu ylläpito- ja perussiivous tehtävät sekä ruokahuoltotehtävät

Kelpoisuusvaatimuksena laitoshuoltajan - tai toimitilahuoltajan ammattitutkinto, luemme eduksi myös kokemuksen yllämainituissa tehtävissä.

Valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan (6) kuukauden koeaikaa. Alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset pyydetään nähtäväksi haastatteluun kutsuttavilta.

Tehtävän hakua on jatkettu ja aiemmin toimitetut hakemukset otetaan huomioon valintaa tehdessä.

Lisätietoja

http://www.loppi.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa siivouspäällikkö Päivi Toivonen p. 040 330 6345 tai paivi.toivonen2@loppi.fi

Lopen kunta, Tekninen lautakunta
Osoite: Punaportintie 8, 12640 Jokiniemi

Loppi on Kanta-Hämeen maakunnan eteläisin, noin 7900 asukkaan elinvoimainen kunta, jonka palveluksessa on noin 400 työntekijää. Lopen kunta on luotettava työnantaja, joka huolehtii henkilöstönsä työhyvinvoinnista sekä tarjoaa henkilöstölleen hyvän työpaikan kaikissa eri työuran- ja elämänvaiheissa. Loppi on savuton työnantaja.

Lopen kunta - Rökfri arbetsplats Lopen kunta - UNICEF en barnvänlig kommun