Laitoshuoltaja

Haemme eteläiselle monipalvelualueelle laitoshuoltajaa ja moniosaajaa työskentelemään varahenkilönä pääsääntöisesti yhden alue-esimiehen alueella. Molemmissa paikoissa työaika on 38,25 h/vko ja työvuorot ovat useimmiten päivätyötä. Kolmas paikka on aloitettaessa osa-aikatyötä.

Hakijalta edellytetään mm. laitoshuoltajan ammattitutkintoa, hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa, hygieniapassia, tietotekniikkaosaamista ja valmiutta lisäkoulutukseen tarvittaessa.

Eduksi katsotaan työkokemus ruokapalvelun työtehtävistä. Toivomme sinulla olevan kykyä niin itsenäiseen kuin tiimissä työskentelyyn sekä asiakaspalveluun. Arvostamme vastuullista ennakkoluulotonta ja positiivista asennetta sekä asiakaslähtöistä toimintatapaa ja hyviä yhteistyötaitoja sekä joustavuutta jatkuvasti muuttuviin tilanteisiin.

Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa.

Varahenkilön tehtävässä liikkuminen eri kohteiden välillä edellyttää ajokorttia.

Lisätietoja

http://www.servica.fi
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/servica/

Tutustu työnantajaan

Palvelupäällikkö Anja Korhonen puh. 044 4261 102, anja.sofia.korhonen@servica.fi ja
alue-esimies Tarja Asikainen puh. 044 4261 608, tarja.asikainen@servica.fi

Servica, Palvelualue 2
Osoite: Leväsentie 3, 70700 Kuopio

Olemme joka päivä mukana asiakkaidemme arjessa

Tuotamme omistajillemme ruokapalvelujen, puhtaus- ja välinehuollon, kiinteistötekniikan ja kiinteistöjen ylläpidon sekä logistiikan palvelut. Servica Oy toimii omistajiensa sidosyksikkönä eli ns. in house –yhtiönä, joka harjoittaa pääosan toiminnastaan omistajiensa kanssa. Omistajamme ovat Kuopion kaupunki, Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Kuopion Pysäköinti Oy, Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä (ISLAB), Pieksämäen kaupunki, Kiinteistö-KYS Oy, Järviseudun Työterveys Oy, Sisä-Savon th:n Ky, Siilinjärven kunta, Savonia-amk Oy, Istekki Oy, Pielaveden kunta ja Niiralan Kulma Oy. Toimipisteitämme on yli 100 ja kiinteistö- ja laitoshuoltokohteita yli 300. Meitä servicalaisia on noin 1 250. Asiakaslähtöisyys, tuloksellisuus, hyvinvoiva henkilöstö ja rohkeus ovat arvot, jotka ohjaavat toimintaamme.

Tuemme työhyvinvointiasi ja virkistäytymistäsi työpäivän aikana ateriaedulla. ePassin avulla voit puolestaan edistää hyvinvointiasi vapaa-ajalla liikunta-, kulttuuri- tai hyvinvointipalveluiden parissa. Servicalaisena saat myös merkittäviä alennuksia useista liikuntapaikoista ja erikoisliikkeissä.