Laitoshuoltaja

Siilinjärven kunnan puhtauspalveluissa on avoinna laitoshuoltajan tehtävä päiväkoti Pilvilinnaan. Tehtävä on määräaikainen ajalla 4.1.2021 - 31.7.2022. Tehtävä on kokoaikainen (38,25 h/vk) ja siinä noudatetaan keskimääräistä yleistyöaikaa. Työ on säännöllinen päivätyö arkipäivisin.

Päiväkoti Pilvilinnassa työskentelet kolmen laitoshuoltajan tiimissä. Päiväkodissa on siivottavia tiloja kolmessa kerroksessa, lapsiryhmiä parisen kymmentä.

Laitoshuoltajan tehtävän kelpoisuusehtona on laitoshuoltajan ammattitutkinto tai muu vastaava koulutus sekä alan työkokemusta.

Haemme oma-aloitteista ja vastuuntuntoista henkilöä, jolla on motivoitunut asenne työhön, valmius muuttuviin tilanteisiin sekä hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Valinnassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Palkkaus määräytyy KVTES:n ja Siilinjärven kunnan työn vaativuuden arvioinnin mukaisesti.

Lisätietoja

http://www.siilinjarvi.fi

Tutustu työnantajaan

palveluesimies Arja Lipponen
p. 044 740 2279
arja.lipponen@siilinjarvi.fi


Osoite: Isoharjantie 3, 71800 Siilinjärvi

Siilinjärvi - vahva ja vastuullinen toimija Pohjois-Savossa, aktiivinen ja kasvava, hyvät palvelut tarjoava yli 21 000 asukkaan kunta. Siilinjärven kunta on työhyvinvointikyselyn perusteella hyvä työnantaja, joka strategiansa mukaisesti varmistaa henkilöstönsä osaamisen, ylläpitää motivaatiota ja kehittää hyvinvointia. Työpaikkamme on savuton.

Siilinjärven kunta - Rökfri arbetsplats