Laitoshuoltaja

Haemme Eteläiselle monipalvelualueelle Päivärannan päiväkotiin (n. 20 vt) ja Minna Canthin koululle (n. 20 vt) laitoshuoltajia. Kohteiden tehtävät voidaan myös yhdistää, työaika tällöin on 38,25 vt.

Hakijalta edellytetään laitoshuollon ammattitutkintoa tai vastaavaa perustutkintoa, hygieniapassia, hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa ja hyvää työkokemusta laitoshuollon tehtävistä. Sovittaessa annamme mahdollisuuden suorittaa laitoshuoltajan ammattitutkinnon työn ohessa oppisopimuksella.

Toivomme sinulla olevan kykyä niin tiimi kuin itsenäiseen työskentelyyn sekä asiakaspalveluun. Arvostamme ennakkoluulotonta ja positiivista asennetta sekä asiakaslähtöistä toimintatapaa ja hyviä yhteistyötaitoja

Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.servica.fi
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/servica/

Tutustu työnantajaan

Anja Korhonen, palvelupäällikkö, 044 4261 102, anja.sofia.korhonen@servica.fi tai Pirkko Petjala
alue-esimies, 044 4260 783, pirkko.petjala@servica.fi

Servica, Palvelualue 2
Osoite: Leväsentie 3, 70700 Kuopio

Olemme joka päivä mukana asiakkaidemme arjessa

Tuotamme omistajillemme ruokapalvelujen, puhtaus- ja välinehuollon, kiinteistötekniikan ja kiinteistöjen ylläpidon sekä logistiikan palvelut. Servica Oy toimii omistajiensa sidosyksikkönä eli ns. in house –yhtiönä, joka harjoittaa pääosan toiminnastaan omistajiensa kanssa. Omistajamme ovat Kuopion kaupunki, Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Kuopion Pysäköinti Oy, Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä (ISLAB), Pieksämäen kaupunki, Kiinteistö-KYS Oy, Järviseudun Työterveys Oy, Sisä-Savon th:n Ky, Siilinjärven kunta, Savonia-amk Oy, Istekki Oy, Pielaveden kunta ja Niiralan Kulma Oy. Toimipisteitämme on yli 100 ja kiinteistö- ja laitoshuoltokohteita yli 300. Meitä servicalaisia on noin 1 250. Asiakaslähtöisyys, tuloksellisuus, hyvinvoiva henkilöstö ja rohkeus ovat arvot, jotka ohjaavat toimintaamme.

Tuemme työhyvinvointiasi ja virkistäytymistäsi työpäivän aikana ateriaedulla. ePassin avulla voit puolestaan edistää hyvinvointiasi vapaa-ajalla liikunta-, kulttuuri- tai hyvinvointipalveluiden parissa. Servicalaisena saat myös merkittäviä alennuksia useista liikuntapaikoista ja erikoisliikkeissä.