Laitoshuoltaja

Haemme kokoaikaista laitoshuoltajaa Joensuuhun toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.6.2021 alkaen. Tehtävään kuuluu ylläpito- ja perussiivous ja muita siivoustehtäviä sekä oheispalveluja Riverian oppilaitosten ja asuntoloiden tiloissa.

Edellytämme vähintään soveltuvaa toisen asteen ammatillista koulutusta tai ammatillista tutkintoa.

Arvostamme joustavuutta, vastuullisuutta, tiimityötaitoja ja innostuneisuutta puhtausalaan. Eduksi luetaan puhtausalan työkokemus oppilaitostiloista, Riverian tuntemus ja mahdollisuus oman auton käyttöön. Odotamme hakijalta asiakaslähtöisyyttä ja iloista otetta tuottaa puhtauspalveluja.

Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja

http://www.riveria.fi

Tutustu työnantajaan

Puhtauspalveluesimies Marja Mäkkeli p. 050 523 6984, marja.makkeli@riveria.fi. Tavoitettavissa parhaiten sähköpostilla tai puhelimitse iltapäivisin.

Riveria, Oppilaitospalvelut
Osoite: Peltolankatu 4, 80220 Joensuu

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria on pohjoiskarjalaisten kuntien omistama ja laatupalkittu, monialaisen ammatillisen koulutuksen ja vapaan sivistystyön järjestäjä. Riverian perustehtävänä on valmentaa työelämään tulevaisuuden osaajia yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Asiakaskeskeisyys, vaikuttavuus ja vastuullisuus ovat arvojamme.

Vuosittain koulutuksiimme osallistuu yli 14 500 opiskelijaa ja henkilöstöä on noin 700. Koulutusyksikkömme sijaitsevat Joensuussa, Kiteellä, Lieksassa, Nurmeksessa, Outokummussa ja Valtimolla.

Suggested jobs