Laitoshuoltaja

Kyseessä on ateria- ja siivouspalvelualan yhdistelmätyö. Koulutusvaatimuksena on putauspalvelualan perus/ammattitutkinto, kokemus siivousalan tehtävistä katsotaan eduksi. Hygieniapassi on työssä välttämätön.
Laitoshuoltajan tehtäviin kuuluu siivous- ja ateriapalveluihin liittyviä tehtäviä hoivakohteissamme.

Henkilöltä edellytämme aurinkoista palveluasennetta ja reipasta otetta työhön. Toivomme sinun olevan tiimipelaaja, jolle työelämän muutoksissa eläminen on osa ammattitaitoa.
Olethan valmis työskentelemään aamu- ja iltavuoroissa sekä viikonloppuisin ja pyhisin. Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa kulkemistasi kohteisiimme.

Pääset työskentelemään hoiva-alan asiakasympäristöissä puhtaanapidon-, ateriapalveluiden ja välinehuollon tehtävissä. Tarjoamme sinulle tilaisuuden hyödyntää taitojasi laaja-alaisesti ja kehittää sekä itseäsi, että työtäsi. Meillä pääset työskentelemään tiimissä, mukavien työkavereiden kanssa. Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työn, kilpailukykyisen palkkauksen (1967,92e/kk), hyvät lomaedut sekä savuttoman työympäristön.

Työssä noudatetaan yleistyöaikaa 38,25h/vk, pääsääntöisesti klo 7.00-20.30 välillä, ma-su välisenä aikana.
Tehtävässä noudatetaan 6kk koeaikaa ja terveydentilasta tulee toimittaa Kangasalan kaupungin työterveyshuollon lausunto soveltuvuudesta ko. työhön.

Tutustu työnantajaan

Heli Nieminen (0444863998)

Kangasalan kaupunki, Tekninen keskus, Ateria- ja siivouspalvelut
Osoite: Kaarina Maununtyttären tie 6, 36200 Kangasala

Kangasalan kaupungin ateria- ja siivouspalvelut etsii reippaita ja työtä pelkäämättömiä siivousalan ammattilaisia. Valmistamme joka päivä maistuvia aterioita ja puhtaita tiloja aikuisille, lapsille, nuorille ja vanhuksille. Haluamme kehittyä ja kehittää toimintaamme entistä paremmaksi vastaamaan asiakkaan toiveita. Ravitseva ja monipuolinen ruoka ja viihtyisät puhtaat tilat kaipaa rinnalleen myös positiivisen ja turvallisen ilmapiirin. Se ei synny itsestään, vaan arjessa loistavien työntekijöiden kautta.

Kangasalan kaupunki - Rökfri arbetsplats

Suggested jobs