Laitoshuoltaja

Monipuolista ja vaihtelevaa siivoustyötä kesäksi eripituisiin sijaisuuksiin!

Siilinjärven kunnan puhtauspalveluihin haetaan vuosilomien sijaiseksi laitoshuoltajaa/laitoshuoltajia eri kohteisiin kesäksi 2021 eripituisiin sijaisuuksiin.

Siivottavia kohteita ovat mm. päiväkodit, vanhusten palvelukodit ja terveyskeskus. Toivomme hakijalta laitoshuoltajan ammattitutkintoa tai muuta vastaava koulutusta tai alan vankkaa työkokemusta. Laitoshuoltajan tehtävä edellyttää valmiutta muuttuviin tilanteisiin ja sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Tehtävä on kokoaikainen (38,25 h/vk) ja siinä noudatetaan keskimääräistä yleistyöaikaa. Palkkaus määräytyy KVTES:n sekä Siilinjärven kunnan työnvaativuuden arvioinnin mukaisesti. Valinnassa noudatetaan koeaikaa, jonka pituus riippuu työsuhteen kestosta.

Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia ja kutsumme hakijoita haastatteluun haun eri vaiheissa. Paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.

Lisätietoja

http://www.siilinjarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

palveluesimies Arja Lipponen
p. 044 740 2279

Lisätietoja

Siilinjärven kunta, Yhteiset Palvelut, Ruoka- ja puhtauspalvelut

Siilinjärvi - vahva ja vastuullinen toimija Pohjois-Savossa, aktiivinen ja kasvava, hyvät palvelut tarjoava yli 21 000 asukkaan kunta. Siilinjärven kunta on työhyvinvointikyselyn perusteella hyvä työnantaja, joka strategiansa mukaisesti varmistaa henkilöstönsä osaamisen, ylläpitää motivaatiota ja kehittää hyvinvointia. Työpaikkamme on savuton.


Osoite: Kasurilantie 1, 71800 Siilinjärvi
Siilinjärven kunta - Rökfri arbetsplats

Suggested jobs