test
Laitoshuoltaja - Kirkkonummen kunta

LAITOSHUOLTAJA UIMAHALLIIN

Kirkkonummen uimahalli on viihtyisä ja siisti, lapsiystävällinen sekä monipuolisia liikuntapalveluja tarjoava halli.

Haemme Kirkkonummen uimahalliin laitoshuoltajaa vakituiseen (49,9%) työsuhteeseen 7.2.2022 alkaen. Työtehtävänä ovat uimahallin monipuoliset siivoustehtävät. Työaikamuoto on yleistyöaika ja sisältää aamu-, ilta- ja viikonlopputyötä. Työaika on keskimäärin 19,20 tuntia viikossa. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 1 955,37 € / kk (josta lasketaan 49,9%). Työaikamuoto on yleistyöaika ja sisältää aamu-, ilta- ja viikonloppuvuoroja.

Pätevyysvaatimuksena on alan ammattitutkinto tai muu tehtävään soveltuva koulutus. Toivomme, että olet reipas ja asiakaspalveluhenkinen. Työtehtävien hoitaminen vaatii oma-aloitteisuutta sekä itsenäistä työotetta. Edellytämme suomen kielen taitoa. Ruotsin kielen taito ja aiempi kokemus siivoustyöstä, erityisesti uimahalliympäristöstä katsotaan eduksi. Tehtävään sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakemukset opinto- ja työtodistuksineen toimitetaan Kirkkonummen nuoriso- ja liikuntapalveluihin keskiviikkoon 19.1.2022 klo 12.00 mennessä sähköisesti www.kuntarekry.fi. Tehtävä täytetään ensisijaisesti kunnan sisäisillä hakijoilla. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätiedot 10.1.2022 alkaen vapaa-aikapalveluiden suunnittelija Päivi Sorvari, etunimi.sukunimi(at)kirkkonummi.fi

Lisätietoja

Sivistyksen ja vapaa-ajan palvelualue, Vapaa-aikapalvelut, Nuoriso- ja liikuntapalvelut

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla, hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL-joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista.


Osoite: ., 02400 Kirkkonummi

Rekommenderade jobb