Skip to main content
test

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymässä on haettavana laitoshuoltajan toimi yleislääketieteen osastolla 5. Puhtauspalvelujen perustehtävänä on varmistaa puhdas ja turvallinen hoito- ja työympäristö. Puhtauden tuottamisen lisäksi tehtävään kuuluu kohteen mukaan ateria-, vuode- ja vaatehuoltotehtäviä.

Kelpoisuusehtona laitoshuoltajan toimeen on alan ammattitutkinto.

Arvostamme innostunutta ja sitoutunutta sekä vastuullista asennetta työhön, kykyä toimia itsenäisesti sekä osana työtiimiä. Työssä tarvitaan hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä ripeää otetta työhön.

Henkilötodistus ja alkuperäiset työ- sekä opintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Valitun on ennen työn vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Noudatamme toimen täytössä kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n rokotussuojaa.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset toimitetaan: Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä, Kirjaamo, PL 25, 92101 Raahe. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

http://www.ras.fi
https://www.esitteemme.fi/raahen-seudun-hyvinvointikuntayhtyma/WebView/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-14 palvelupäällikkö Leena Virranniemi, puh. 044 439 4901. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@ras.fi

Lisätietoja

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä vastaa Raahen kaupungin sekä Pyhäjoen ja Siikajoen kuntien yhteensä 33.000 asukkaan sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista lukuun ottamatta varhaiskasvatusta ja ympäristöterveydenhuoltoa.

Kuntayhtymä vastaa myös jäsenkuntien väestön niistä erikoissairaanhoidon palveluista, jotka hankitaan sairaanhoitopiiristä tai muualta alueen ulkopuolelta. Peruserikoissairaanhoidon palveluja myydään myös jäsenkuntien ulkopuolelle.

Raahen seudun kuntayhtymä on savuton työpaikka.


Osoite: Rantakatu 4, 92100 Raahe
Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb