Skip to main content
test
Laitoshuoltaja - Itä-Savon sairaanhoitopiiri

Haemme kuutta (6) laitoshuoltajaa toistaiseksi voimassa oleviin työsopimussuhteisiin laitoshuollon tulosyksikköön.

Laitoshuoltajan tehtäviin kuuluu työyksiköstä riippuen puhtaanapitotehtävät, potilaan ruokahuolto-tehtävät, erilaiset huoltotehtävät, vuodehuoltotehtävät, pyykki- ja jätehuoltotehtävät.

Odotamme hakijalta joustavuutta, hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja sekä kykyä toimia erilaisissa moniammatillisissa työpisteissä. Työ on kokoaikatyö ja vuorotyötä. Ensisijainen sijoituspaikka on Savonlinnan keskussairaala ja uusi sosiaali- ja terveyskeskus.

Kelpoisuusvaatimus tehtäviin on laitoshuoltajan tutkinto tai muu vastaava koulutus ja työkokemus hoito- tai hoivalaitoksen laitoshuollossa sekä monialainen osaaminen laitoshuollon erilaisilla tehtäväalueilla.

Valittujen on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Valituilla henkilöillä tulee olla voimassa tartuntatautilain (48 §) mukainen rokotussuoja (tai sairastetun taudin suoja) tuhkarokkoa, vesirokkoa ja influenssaa vastaan.

Palkka määräytyy SOTE-sopimuksen ja työnvaativuuden arvioinnin perusteella. Työ aloitetaan sopimuksen mukaan. Tehtävän täytössä sovelletaan 4 kuukauden koeaikaa.

Henkilöllisyystodistus ja alkuperäiset työ- ja opintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Hakemukset toimitetaan sähköisesti Kuntarekryn kautta, työavain 448542.

Lisätietoja

http://www.sosteri.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat:
Siivous- ja vaatehuollonjohtaja Merja Sairanen, puh. 044 417 3248 ja
siivoustyönjohtaja Ulla Silvennoinen, puh. 044 417 3249.
Sähköposti: etunimi.sukunimi@sosteri.fi

Lisätietoja

Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky

Sosteri tarjoaa erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon ja sosiaalihuollon palveluja Enonkosken, Rantasalmen, Savonlinnan ja Sulkavan 40 000 asukkaalle. Ympäristöterveydenhuollossa ovat mukana myös Juva ja Puumala. Sosterin 1600 ammattilaisen palvelutavoitteena on jonottamatta hoitoon ja hoidosta kotiin.


Osoite: Keskussairaalantie 6, 57120 Savonlinna
Sosteri, Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb