Skip to main content
test
Laitoshuoltaja - Kaarinan kaupunki

Kaarinan kaupungin tila- ja ravintopalvelut hakee osaavaan joukkoonsa laitoshuoltajia/ toimitilahuoltajia vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Laitoshuoltajana työtehtäviisi kuuluu asiakaskohteidemme ylläpito- ja perussiivoukset sekä tapauskohtaisesti ruokapalveluun liittyviä tehtäviä. Työkohteenasi on erilaiset palvelutalot, terveyskeskukset sekä muut ns. sote-kohteet. Työtehtäväsi tulee siirtymään 1.1.2023 hyvinvointialueelle liikkeenluovutus periaatteella.

Haemme henkilöä, joka ovat vastuuntuntoinen, oma-aloitteinen ja joustava. Toivomme sinun olevan vuorovaikutus-, yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoinen ja pystyt työskentelemään itsenäisesti, työparina sekä ryhmän jäsenenä. Työtehtävissämme vaaditaan riittävää suomenkielen taitoa ja reipasta työotetta.

Pätevyysvaatimuksena on laitoshuoltajan ammattitutkinto tai toimitilahuoltajan tutkinto. Toivomme sinulla olevan kokemusta siivoustyöstä. Hygieniapassi, ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle viihtyisän työympäristön ja ajanmukaiset työvälineet.

Tule parhaaseen joukkoomme.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus.

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia. Kirjalliset hakemukset ja CV:n voi toimittaa osoitteeseen: Tekniset palvelut, Anne Jokinen, PL 12, 20781 Kaarina. Kirjaa kuoreen tehtävänimike. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta, eikä mahdollisia muita liitteitä huomioida.

Lisätietoja

http://www.kaarina.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Siivoustyönjohtaja 11.7.2022 alkaen
Tiina Toivonen
p. 0500 868 822
tiina.toivonen@kaarina.fi
Siivoustyönohjaaja 8.7.2022 asti
Riitta Martineero
p. 040 563 7183
riitta.martineero@kaarina.fi
Jos tarvitset apua sähköisen hakemuksen jättämiseen,
ota yhteys rekrytointisuunnittelijaan:
Henna Merta
p. 050 314 6197
henna.merta@kaarina.fi

Lisätietoja

Kaarinan kaupunki, Tekniset palvelut, Tila- ja ravintopalvelut

Kaarina on yli 35 000 asukaan kehittyvä elinvoimainen kaupunki Varsinais-Suomessa. Työllistämme noin 2000 eri alojen ammattilaista. Viimeisimmän työhyvinvointikyselymme mukaan 75 % työntekijöistämme suosittelisi meitä työnantajana. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Paras paikka sinulle.


Osoite: 20780 Kaarina
Kaarinan kaupunki - Rökfri arbetsplats Kaarinan kaupunki - Responsible employer

Rekommenderade jobb