Skip to main content
test
Laitoshuoltaja - Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Peruspalvelukuntayhtymä Selänteen terveys- ja vanhuspalveluiden palvelulinjalla Haapajärvellä akuuttivuodeosastolla ja poliklinikalla on avoinna laitoshuoltajan määräaikainen sijaisuus ajalle 1.9.2022-31.3.2023. Haapajärven terveyskeskuksen akuuttivuodeosasto on 20 paikkainen yksikkö.

Laitoshuoltajan monipuolisia tehtäviä tukevat oma-aloitteisuus, palveluhenkisyys ja myönteinen suhtautuminen niin työn laadun kuin oman osaamisen kehittämiseen.
Akuuttivuodeosastolla laitoshuoltaja tekee tiivistä yhteistyötä niin hoitohenkilökunnan kuin potilaidenkin kanssa, joten työ edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Laitoshuoltajan tehtäviin kuuluvat puhtaanapito (perus- ja ylläpitosiivous, eristys ja infektiosiivoukset), ruoan jakelu sekä vuodehuollon tehtävät. Työ on 2-vuorotyötä maanantaista sunnuntaihin, pääasiallisesti klo 7-20 välillä.

Kelpoisuusvaatimuksena on laitoshuoltajan ammattitutkinto sekä työkokemusta sairaalaympäristössä työskentelystä. Edellytämme hakijalta myös hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, hygieniapassia sekä tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa. Hakijan on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan 2 kuukauden koeaikaa.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella kuntarekry.fi -palvelun kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä hakemuksesi osoitteeseen Peruspalvelukuntayhtymä Selänne, PL 66, 85801 Haapajärvi. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee tällöin mainita tehtävän työavain 458389 . Pätevyyden osoittavat todistukset ja muut todistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä. Puhelimitse yhteydenotot Suvi Parttimaa 044 4456279.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: puh. 044 445 7770.

Lisätietoja

http://www.selanne.net

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Suvi Parttimaa 044 4456279
suvi.parttimaa@haapajarvi.fi

Lisätietoja

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on Haapajärven ja Pyhäjärven kaupunkien ja Reisjärven kuntien yhteinen kuntayhtymä, jonka tehtävänä ja vastuulla on järjestää asukkailleen lain säätämät sosiaali- ja terveydenhuolto- ja erikoissairaanhoidon palvelut. Kuntayhtymän järjestää myös ympäristöterveydenhuollon, ympäristönsuojelun, maa-aineslain, rakennusvalvonnan ja korjausneuvonnan palvelut. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa ympäristö-.ja rakennusvalvonnan palvelut Kärsämäelle. . Väestöpohja Selänteen alueella on n. 15.400 asukasta. Selänne löytyy myös facebookista.

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on savuton työpaikka


Osoite: Kirkkokatu 2, 85800 Haapajärvi

Rekommenderade jobb