Skip to main content
test
Laitoshuoltaja - Alajärven kaupunki

Alajärven kaupungin teknisen toimen puhdistuspalveluissa on haettavana

LAITOSHUOLTAJAN toimi 7.11.2022 alkaen toistaiseksi.

Sijoituspaikkana ensisijaisesti Lehtimäen kohteet.

Tehtävä edellyttää monipuolista käytännön siivoustyön ja siivouksen ammattitekniikan osaamista sekä toimimista itsenäisesti ja joustavasti ja asiakaslähtöisesti vuorovaikutustilanteissa.

Viikkotyöaika on 38,15 h/vk. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Koeaika on 4 kk. Pätevyysvaatimuksena on puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan tutkinto tai muu tehtävään soveltuva koulutus. Toimeen valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.


Hakemukset toimeen 7.10.2022 klo 15.00 mennessä Kuntarekryn kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi

Lisätietoja

http://www.alajarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palvelupäällikkö Sari Koivuranta, 040 846 3420, sari.koivuranta@alajarvi.fi tai vs. puhdistuspalveluohjaaja Tuija Isoniemi, 0400 413875, tuija.isoniemi@alajarvi.fi

Lisätietoja

Alajärven kaupunki, Tekninen toimi

Alajärven kaupunki on itäisen Etelä-Pohjanmaan vetovoimainen ja maakuntarajat ylittävä monipuolisen elinkeino-ja koulutustoiminnan ja palveluiden kaupunkikeskus. Alajärven vahvuus perustuu turvalliseen ja viihtyisään elinympäristöön, elinvoimaisiin kyliin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin kuntapalveluihin, ennakkoluulottomaan yrittäjyyteen, monipuolisiin kaupan ja vapaa-ajan palveluihin sekä avoimeen ja innostavaan ilmapiiriin.


Osoite: Alvar Aallon tie 1, 62900 Alajärvi

Rekommenderade jobb