Skip to main content
test
Laitoshuoltaja - Kirkkonummen kunta

Kirkkonummen kunta hakee laitoshuoltajaa vakinaiseen työsuhteeseen 12.12.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävä on kokoaikainen ja sijoituspaikkana ensisijaisesti Vuorenmäen oppimiskeskus.

Laitoshuoltajan tehtävä pitää sisällään monipuolisia ylläpito- ja perussiivoustehtäviä sekä asiakaspalvelua. Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään alan tutkintoa ja/tai työkokemusta siivoustyöstä. Lisäksi työssä vaaditaan asiakaslähtöistä ajattelutapaa, tiimityöskentelytaitoja, oma-aloitteisuutta sekä sujuvaa suomen- tai ruotsinkielen taitoa.

Tehtävää täytettäessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti.

Hakemukset pyydetään toimittamaan 5.12.2022 klo 12:00 mennessä sähköisellä hakulomakkeella osoitteessa kuntarekry.fi (työavain 480156). Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Anne Laurila, arkisin klo 8-16, p. 040 540 4793

Lisätietoja

Yhdyskuntatekniikan palvelualue, Puhtaus- ja ruokapalvelut

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.


Osoite: Eerikinkartanontie 5, 02880 Veikkola

Rekommenderade jobb