Skip to main content
test
Laitoshuoltaja - Pieksämäen Tukipalvelut Oy

Haemme laitoshuoltajaa Pieksämäen terveyskeskukseen vakituiseen työsuhteeseen. Laitoshuoltajan tehtäviin kuuluu tilojen päivittäisestä puhtaudesta huolehtiminen. Siivoustyön lisäksi tehtäviin kuuluu mm. ateria- ja vuodehuoltotyötä.

Etsimämme henkilö on valmis työskentelemään myös iltaisin ja viikonloppuisin. Toivomme, että olet motivoitunut, yhteistyökykyinen ja asiakaspalveluhenkinen. Työssä vaaditaan tartuntatautilain mukainen rokotesuoja.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, kehittyvässä työyhteisössä. jossa on hyvä työilmapiiri ja kilpailukykyinen palkkaus.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Anne Tuomaala, palvelupäällikkö, 0445883502, anne.tuomaala@pieksamaki.fi
Maija Soinvirta, siivoustyönjohtaja, 0447995246, maija.soinvirta@pieksamaki.ifi
Harri Santala, toimialajohtaja, 0505311506, harri.santala@pieksamaki.fi
Yhteydenotot arkisin 09.00-14.00.

Lisätietoja

Pieksämäen Tukipalvelut Oy

Pieksämäen Tukipalvelut Oy aloitti toimintansa 01.01.2023. Pieksämäen Tukipalvelut Oy on kunnallinen osakeyhtiö, jonka omistavat Pieksämäen kaupunki, Etelä-Savon Hyvinvointialue, Vaalijala ja Etelä-Savon Ammattiopisto. Yhtiö tuottaa ateria- ja puhtauspalveluita omistajilleen ja muutamille ulkopuolisille toimijoille Pieksämäen alueella. Yhtiö työllistää noin 90 vakituista työntekijää ja sen lisäksi erilaisia määräaikaisuuksia ja sijaisuuksia. Yhtiö tekee myös paljon yhteistyötä oppilaitosten kanssa ja toimii työssäoppimis-, työkokeilu- ja oppisopimusympäristöinä. Pieksämäen Tukipalvelut Oy:n toimintaideana on olla seutukunnan huippuyksikkö, jossa yhdistyy asiakaslähtöinen palvelu, kilpailukykyinen hinnoittelu ja työn laadukkuus.


Osoite: Sairaalantie 14, 76100 Pieksämäki
Pieksämäen Tukipalvelut Oy - Rökfri arbetsplats Pieksämäen Tukipalvelut Oy - Responsible employer

Rekommenderade jobb