Skip to main content
test
Laitoshuoltaja - Siilinjärven kunta

Siivousalan ammattilainen! Haluatko mielenkiintoisen ja monipuolisen työn Siilinjärven kunnassa, jossa olet laitoshuoltajana osa mukavaa ja toimeliasta työporukkaa? Laitoshuoltajan työ käsittää ylläpito- ja perussiivousta.

Siilinjärven kunnan puhtauspalveluissa on avoinna laitoshuoltajan toistaiseksi voimassa oleva tehtävä Hamulan koululle. Hamulan koululla on noin 360 oppilasta. Laitoshuoltajan tehtävään kuuluu lounasaikana koulun palvelukeittiöllä astiahuoltoon osallistuminen.

Tarjoamme sinulle säännöllisen päivätyön, kuntapuolen hyvät lomaedut, nykyaikaiset työvälineet sekä mahdollisuuden oman osaamisesi kehittämiseen vaikka oppisopimusopiskelun tai työnkierron avulla.

Laitoshuoltajan tehtävä edellyttää motivoitunutta asennetta, oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja valmiutta muuttuviin tilanteisiin sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Tehtävän kelpoisuusehtona on laitoshuoltajan ammattitutkinto, muu vastaava koulutus tai alan työkokemusta.

Tehtävä on toistaiseksi voimassaoleva, kokoaikainen (38,25 h/vk) ja siinä noudatetaan keskimääräistä yleistyöaikaa.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Valinnassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Palkkaus määräytyy KVTES:n sekä Siilinjärven kunnan työn vaativuuden arvioinnin mukaisesti.

Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia ja kutsumme hakijoita haastatteluun haun eri vaiheissa. Voimme tehdä valinnan kesken hakuprosessin heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jos olet kiinnostunut muista avoinna olevista tehtävistämme, teethän jokaiseen paikkaan oman hakemuksen.

Lisätietoja

http://www.siilinjarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palvelupäällikkö Minna Roivainen
p. 044 740 1818

Lisätietoja

Siilinjärven kunta, Yhteiset palvelut, Ruoka- ja puhtauspalvelut

Siilinjärvi - vahva ja vastuullinen toimija Pohjois-Savossa, aktiivinen ja kasvava, hyvät palvelut tarjoava yli 21 000 asukkaan kunta. Siilinjärven kunta on työhyvinvointikyselyn perusteella hyvä työnantaja, joka strategiansa mukaisesti varmistaa henkilöstönsä osaamisen, ylläpitää motivaatiota ja kehittää hyvinvointia. Työpaikkamme on savuton.


Osoite: Harjamäenraitti 15, 71800 Siilinjärvi
Siilinjärven kunta - Rökfri arbetsplats Siilinjärven kunta - Vi satsar på orientering Siilinjärven kunta - Bra humör arbetsplats

Rekommenderade jobb