Laitoshuoltaja ja siivooja

Uudenkaupungin kaupungin puhdistuspalveluissa haetaan kahta laitoshuoltajaa ja siivoojaa avoimiin toimiin.

Puhdistuspalvelut toimii tiimeissä ja perustehtävänä on kaupungin omistamien toimitilojen siivous asiakkaiden tarpeisiin. Siivoojat ja laitoshuoltajat vastaavat alueillaan kuuluvien kiinteistöjen siivouksesta ja muista sovituista palveluista yhteisvastuullisesti oman tiiminsä kanssa. Työ on kokoaikatyötä. Puhdistuspalveluissa työskennellään eri asiakaskohteisen toiminnasta riippuen arkisin klo 6 - 22 välillä. Työkohteesta riippuen työ saattaa sisältää myös pyhäpäivä- ja viikonlopputyötä.

Pätevyysvaatimuksena on laitoshuoltajan ammattitutkinto tai muu puhdistuspalvelualan ammatillinen koulutus, jossa suoritettuina ylläpito- ja perussiivouspalvelut. Arvostamme myös työkokemusta alalta, autonkäyttömahdollisuutta sekä jos hakijalla on suoritettuna hygieniapassi.

Toimeen valittavalla on kuuden kuukauden koeaika ja valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

http://uusikaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Puhdistuspalveluesimies Heidi Karru, sähköposti heidi.karru@uusikaupunki.fi.
Hakemus tulee jättää sähköisesti www.kuntarekry.fi kautta.

Uudenkaupungin kaupunki, Tekniset ja ympäristöpalvelut
Osoite: Välskärintie 2 C, 23500 Uusikaupunki

Uusikaupunki on voimakkaasti kehittyvä ja idylliltään ainutlaatuinen kaupunki, joka sijaitsee lounaisrannikolla Saaristomeren rannalla. Erinomaiset harrastusmahdollisuudet vievät sinut vaikkapa golfkentälle, kuntoputkeen tai veneilyn pariin. Maailman kaunein saaristo alkaa jo kotioveltasi. Kaupungin palveluksessa on noin 1000 henkilöä. Kaupunki on savuton työpaikka. Tervetuloa iloiseen joukkoomme!