Laitoshuoltaja Joutseno, Taimitarhan päiväkoti - Saimaan Tukipalvelut Oy

Laitoshuoltaja Joutseno, Taimitarhan päiväkoti

Haemme nyt joukkoomme laitoshuoltajaa Taimitarhan päiväkotiin Joutsenoon. Työhösi kuuluvat sekä ateriapalvelu- että siivoustehtävät ja työaika on arkisin klo 06.30- 1321.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta siivous- ja ateriapalvelutyöstä. Arvostamme itsenäistä ja vastuuntuntoista työotetta sekä sitoutumista huolelliseen työjälkeen. Olethan mukava työkaveri ja toimit tiimissä iloisesti auttaen.

Tehtävään valittujen tulee esittää hygieniapassi, salmonellatodistus sekä rikostaustaote lasten ja nuorten parissa tehtävää työtä varten.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen mahdollisuuden hyödyntää ammattitaitoasi monipuolisten työtehtävien parissa.

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja jatkuu elokuun 2019 puoliväliin asti.

Täytäthän sähköisen hakemuksen pikaisesti, koska paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja työtehtävistä antaa (ma - pe klo 9.00 - 15.00):
Rekrytointipalvelut p. 040 154 8029

Hyviä töitä lähelläsi - Saimaan Tukipalvelut Oy

Lisätietoja

http://www.saimaantukipalvelut.fi

Rekry p. 040 154 8029

Laitospalvelut
Osoite: Tukkikatu 1, 53900 Lappeenranta

Saimaan Tukipalvelut on Lappeenrannan, Imatran, Eksoten ja Taipalsaaren yhteisesti omistama osakeyhtiö, jonka perustehtävänä on tuottaa asiakkaiden kumppanina terveyttä edistäviä ruoka-, puhtaus- ja tekstiilipalvelukokonaisuuksia sekä kiinteistöjen huolto- ja kunnossapitopalveluja.
Me laitospalveluissa sitoudumme asiakkaaseen, työniloon ja uudistumiseen. Hoidamme luotettavasti laitospalvelua Etelä-Karjalan alueella erilaisissa sosiaali- ja terveystoimen laitoksissa, päiväkodeissa ja kouluissa sekä muissa hallintoon, kulttuuriin ja liikuntaan liittyvissä tiloissa. Vastuullisuus ja yhtiömme arvot näkyvät päivittäisessä työssämme. Työn hyvä laatu ja ympäristö ovat meille sydämen asia.

Tutustu työnantajaan