Skip to main content
test

Kaskenmäen ympärivuorokautiseen päiväkotiin haetaan pätevää puhtaanapidon ammattilaista vakituiseen työsuhteeseen 11.12.2023 alkaen.

Kaskenmäen ympärivuorokautiseen päiväkotiin haetaan pätevää puhtaanapidon ammattilaista vakituiseen työsuhteeseen 11.12.2023 alkaen.

Päiväkodin siivoustyöhön kuuluu päivittäistä siivousta ja puhtaanapitoa, kausisiivousta, vaate- ja liinavaatehuoltoa ja tarvittaessa lapsiryhmissä avustamista. Laitoshuoltoon kuuluu myös keittiötyötä, arkisin iltavuoroissa päivällisen ja iltapalan valmistusta sekä tiskausta. Viikonloppuisin kaikkien aterioiden valmistelua ja tiskeistä huolehtimista.

Työtä tehdään sekä itsenäisesti, että osana nelihenkistä laitoshuoltajien tiimiä. Työvuoroina aamu-, päivä-, ilta- ja viikonloppuvuoroja.

Hakijalta odotamme hyvää suomen kielen osaamista, hyviä vuorovaikutus- ja tiimitaitoja, huolellisuutta, reipasta ja aktiivista työotetta, oma-aloitteisuutta ja joustavuutta.

Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä. Haastattelemme jo hakuaikana.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ammattitutkinto tai muu soveltuva koulutus.

Tehtävään valitun tulee esittää ennen työn aloittamista voimassa oleva hygieniapassi sekä selvitys terveydentilastaan (KVhL 7 §) ja rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002) työnantajalle.

Työsuhde-etuina Turun kaupunki tarjoaa mm.: - monipuolisia koulutuksia - Fölin työmatkakortin edullisempiin bussimatkoihin - Tyky-rannekkeen Turun kaupungin liikunta- ja kulttuuripalveluihin - Työsuhdepolkupyöräedun

Yhdenvertaisuuden edistämiseksi Turun kaupunki suosii anonyymiä rekrytointia. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa työhakemuksen avoimiin kysymyksiin ei tule sisällyttää tietoja esim. iästä, äidinkielestä tai sukupuolesta. Vaikka osaa tiedoista taustatiedoissa kysytään, nämä tiedot eivät näy rekrytoivalle esimiehelle anonyymissä hakijaraportissa. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen.

Lisätietoja

http://www.turku.fi/parasta-aikaa
https://www.turku.fi/toimipaikat/kaskenmaen-paivakoti-kaskenkatu-7

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varajohtaja Laura Leppäkoski p. 040 632 5976 tai laura.leppakoski@edu.turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Lisätietoja

Turun kaupunki, Kasvatuksen ja opetuksen palvelukokonaisuus, Varhaiskasvatus, Läntinen palvelualue, Kaskenmäen päiväkoti

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurimpia työllistäjiä, jolla on yli 6 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.


Osoite: Kaskenkatu 7, 20700 Turku

Rekommenderade jobb