Saimaan Tukipalvelut on Lappeenrannan, Imatran, Eksoten ja Taipalsaaren yhteisesti omistama osakeyhtiö, jonka perustehtävänä on tuottaa asiakkaiden kumppanina terveyttä edistäviä ruoka-, puhtaus- sekä kiinteistöjen huolto- ja kunnossapitopalveluja.

Haemme nyt laitoshuoltajaa Kasukkalan koululle toistaiseksi voimassa olevaan, osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviin kuuluvat siivoustehtävät.

Työaika on 12h/vko, 2-3 päivänä viikossa.

Edellytämme hakijalta laitoshuoltajan ammattitutkintoa tai sitoutumista kouluttautumaan oppisopimusuhteella laitoshuoltajan ammattitutkintoon. Aiempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksesi.

Arvostamme itsenäistä ja vastuuntuntoista työotetta sekä sitoutumista huolelliseen työjälkeen. Olethan mukava työkaveri ja toimit tiimissä iloisesti auttaen.

Tehtävään valitun tulee esittää hygieniapassi ja rikostaustaote lasten ja nuorten parissa tehtävää työtä varten.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen näköalapaikan laitospalvelun parissa. Olemme monien mahdollisuuksien työpaikka - meiltä löydät erilaisia työ- ja opintopolkuja ammattitaitosi hyödyntämiseen ja kehittämiseen. Työhyvinvointiasi tuemme mm. kattavan työterveyshuollon sekä Flex-passin avulla ja meillä on kilpailukykyinen palkkaus.

Työtehtävät alkavat sopimuksen mukaan.

Täytäthän hakemuksen mahdollisimman pikaisesti, haastattelut voidaan aloittaa jo hakuaikana.

Lisätietoja työtehtävästä antaa rekry p. 040 154 8029.

Hyviä töitä lähelläsi - Saimaan Tukipalvelut Oy

Lisätietoja

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/saimaan-tukipalvelut-oy/

Tutustu työnantajaan

Rekry p. 040 154 8029
rekry@saimaantukipalvelut.fi

Saimaan Tukipalvelut Oy, Laitospalvelut
Osoite: Tukkikatu 1, 53900 Lappeenranta

Saimaan Tukipalvelut Oy on Lappeenrannan, Imatran, Eksoten ja Taipalsaaren yhteisesti omistama osakeyhtiö, jonka perustehtävänä on tuottaa asiakkaiden kumppanina terveyttä edistäviä ruoka-, puhtaus- sekä kiinteistöjen huolto- ja kunnossapitopalveluja.

Henkilökuntamme laaja ja ammattitaitoinen monialaosaaminen mahdollistavat puhtaat, viihtyisät ja turvalliset olosuhteet kaikille asiakasryhmillemme. Hoidamme luotettavasti laitospalvelua Etelä-Karjalan alueella erilaisissa sosiaali- ja terveystoimen laitoksissa, päiväkodeissa ja kouluissa sekä muissa hallintoon, kulttuuriin ja liikuntaan liittyvissä tiloissa. Vastuullisuus ja yhtiömme arvot näkyvät päivittäisessä työssämme. Työn hyvä laatu ja ympäristö ovat meille sydämen asia. Käytössämme ovat ekologiset työskentelytavat ja olemme tarvittaessa apuna kohteiden jätelajittelun suunnittelussa ja opastuksessa. Teemme kohteissa säännöllistä laadunseurantaa yhdessä asiakkaan kanssa.

Saimaan Tukipalvelut Oy - Rökfri arbetsplats