Laitoshuoltaja kaupunginsairaalaan (2 tehtävää)

Jyväskylän kaupunki hakee kahta kokoaikaista laitoshuoltajaa toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin Kaupunginsairaalan palvelualueelle sijoittuvaan Siivoustyö ja ruokapalvelut- palveluyksikköön.

Laitoshuoltajien työsuhteet sijoittuvat työsuhteen alkaessa Kyllön sairaalan osastolle 1. Työtehtävät painottuvat potilaiden ateriapalveluun ja siivoukseen. Työ on kaksivuorotyötä maanantaista sunnuntaihin. Laitoshuoltaja toimii tiiviissä yhteistyössä potilaiden ja hoitohenkilöstön kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävissä on laitoshuoltajan ammattitutkinto tai toimitilahuoltajan tutkinto ja hygieniapassi. Toivomme hakijalta työkokemusta laitoshuoltajan tehtävistä sosiaali- ja terveyspalveluissa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Tehtävät alkavat 1.8.2021 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa, josta tulee toimittaa työhön sopivuuslausunto. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Haastattelut toteutetaan viikon 18 aikana.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

palveluesimies Mervi Niemi, puh. 050 527 6554 tai sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Kaupunginsairaala
Osoite: 40100 Jyväskylä

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.

Jyväskylän kaupunki - Rökfri arbetsplats

Suggested jobs