Skip to main content
test
Laitoshuoltaja, kesätyö, Mäntyharju - Järvi-Saimaan Palvelut Oy

Järvi-Saimaan Palvelut Oy hakee laitoshuoltajaa kesäkaudeksi 2023 Mäntyharjun puhtauspalveluihin.

Tehtävään valittavalta eduksi katsotaan toimitilahuoltajan ammattitutkinto tai muu vastaava siivousalan koulutus. Työ edellyttää hyviä asiakaspalvelutaitoja, joustavuutta ja oman työn suunnittelutaitoja. Palkkaus AVAINTES mukainen.

Hakemukset pyydämme toimittamaan sähköisesti Kuntarekryn kautta 27.3.2023 klo 16:00 mennessä. Aloitamme haastattelut heti ja täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja

http://www.jarvisaimaanpalvelut.fi
https://www.jarvisaimaanpalvelut.fi/palvelut/puhtauspalvelut/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Puhtauspalveluesimies Anne-Helena Nironen, p. 040 532 7392
anne-helena.nironen@jarvisaimaanpalvelut.fi

Lisätietoja

Mäntyharjun puhtauspalvelut

Järvi-Saimaan Palvelut Oy on Juvan, Rantasalmen, Sulkavan, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kuntien sekä Eloisan omistama palveluyhtiö. Toimialojamme ovat ateriapalvelut, kiinteistönhoito, kuntatekniikka, liikuntapalvelut, maankäyttö, puhtauspalvelut, rakennuttaminen ja vesihuolto.

Arvomme ovat:

Luottamus - Olemme sellaisia kuin lupaamme.

Rohkeus - Uskallamme kokeilla ja kehittää. Tehdä asioita, joihin uskomme.

Työnilo - Työntekeminen hymyssä suin. Ilolla ja innostuksella.

Arvot näkyvät työssämme siten, että jokainen on oman työnsä asiantuntija. Arvostamme työntekijöidemme näkemystä ja kokemusta sekä toiveita työn kehittämisen suhteen. Maailma ei ole vielä valmis ja siksi haluamme kehittää omalta osaltamme kuntatekniikan palveluita niin, että jokainen kohtaamamme asiakas kokee saavansa erityislaatuista palvelua.

Koulutamme henkilöstöämme. Haluamme myös, että tuot oman erikoisosaamisesi mukaan Järvi-Saimaan Palveluiden osaamispalettiin. Näin voimme tarjota ylivertaista asiakaspalvelua ja kokemuksia asiakkaillemme ja kuntalaisille.

Etsimme koko ajan parhaita kykyjä tuottamaan hyvinvointia alueelle ja asukkaille.


Osoite: Sairaalantie 3, 52700 Mäntyharju
Järvi-Saimaan Palvelut Oy - Rökfri arbetsplats Järvi-Saimaan Palvelut Oy - Ansvarig sommararbetsgivare Järvi-Saimaan Palvelut Oy - Vi satsar på orientering Järvi-Saimaan Palvelut Oy - Bra humör arbetsplats

Rekommenderade jobb