test
Laitoshuoltaja, Kysteri, Leppävirta - Kuopion yliopistollinen sairaala

Tule töihin Leppävirralle! Kysterin Leppävirran palveluyksikkö hakee sijaisia laitoshuoltajan tehtäviin tulevan kevään ja kesälomakauden ajalle. Laitoshuoltajan tehtävät koostuvat puhtauspalvelusta, potilasateriapalveluista ja potilaan avustavista tehtävistä. Sijaisuus täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä,sijaisuus 30.9.2022 saakka.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ammattikoulutus tai ammattitutkinto sekä kokemusta laitoshuollon toimialalta. Kelpoisuuden täyttää esimerkiksi laitoshuoltajan koulutus tai laitoshuoltajan ammattitutkinto.
Noudatamme KYSissä ja Kysterissä Tartuntatautilain 48 §:lää ja suositamme kaikille asiakas/potilas tehtävissä työskenteleville työntekijöillemme sen mukaista rokotussuojaa.

Hakijan tulee mahdollisessa myöhemmässä haastattelussa esittää alkuperäiset opiskelu- ja työtodistukset,hygieniapassi ja henkilöllisyystodistus. Hakijalle katsotaan eduksi alan harjoittelu tai aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä.

Tarjoamme sinulle mukavan tiimin tuen sopivan kokoisessa työyksikössä, jossa ohjausta ja tukea on aina lähellä. Tervetuloa tekemään merkityksellistä työtä osaavien ihmisten kanssa perusterveydenhuoltoon!

Lisätietoja

http://www.kysteri.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lähetä hakemuksesi oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja antaa osastonhoitaja Jaana Lähdesmäki, puh. 044 717 1345, sähköposti; etunimi.sukunimi@kuh.fi

Lisätietoja

KYSTERI

Kysteri on Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin yksi palvelualue, jonka tehtävänä on järjestää seitsemän pohjoissavolaisen kunnan perusterveydenhuolto ja vanhusten laitoshoito. Alueella asuu noin 25 000 asukasta. Henkilökunnan määrä on noin 360 henkilöä. Tule ja viihdy Kysissä Kysterissä!


Osoite: Savonkatu 17, 79100 Leppävirta

Rekommenderade jobb