Skip to main content
test
Laitoshuoltaja, Kysteri, Leppävirta - Kuopion yliopistollinen sairaala

Tule töihin Leppävirralle! Kysterin Leppävirran palveluyksikkö hakee laitoshuoltajaa . Laitoshuoltajan tehtävät koostuvat puhtauspalvelusta, potilasateriapalveluista ja potilaan avustavista tehtävistä. Toimi täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ammattikoulutus tai ammattitutkinto sekä kokemusta laitoshuollon toimialalta. Kelpoisuuden täyttää esimerkiksi laitoshuoltajan koulutus tai laitoshuoltajan ammattitutkinto.

Etsimme toimeen ensijaisesti kelpoisuuden täyttävää hakijaa, mutta tarjoamme myös mahdollisuuden kouluttautua laitoshuoltajaksi oppisopimuksella (sijaisuus), ellei kelpoisuuden täyttäviä hakijoita ole. Haethan pian, sillä haastattelemme jo hakuaikana!

Noudatamme KYSissä ja Kysterissä tartuntatautilain 48 § ja 48 a §:n säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.

Hakijan tulee mahdollisessa myöhemmässä haastattelussa esittää alkuperäiset opiskelu- ja työtodistukset,hygieniapassi ja henkilöllisyystodistus. Hakijalle katsotaan eduksi alan harjoittelu tai aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä.

Tarjoamme sinulle mukavan tiimin tuen sopivan kokoisessa työyksikössä, jossa ohjausta ja tukea on aina lähellä. Tervetuloa tekemään merkityksellistä työtä osaavien ihmisten kanssa perusterveydenhuoltoon!

Lisätietoja

http://www.kysteri.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lähetä hakemuksesi oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja antaa osastonhoitaja Jaana Lähdesmäki, puh. 044 717 1345, sähköposti; etunimi.sukunimi@kuh.fi

Lisätietoja

KYSTERI

Kysteri on Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin yksi palvelualue, jonka tehtävänä on järjestää seitsemän pohjoissavolaisen kunnan perusterveydenhuolto ja vanhusten laitoshoito. Alueella asuu noin 25 000 asukasta. Henkilökunnan määrä on noin 360 henkilöä. Tule ja viihdy Kysissä Kysterissä!


Osoite: Savonkatu 17, 79100 Leppävirta

Rekommenderade jobb