Laitoshuoltaja Maaningalle - Servica

Laitoshuoltaja Maaningalle

Haemme Servican monipalvelualueelle Maaningalle ammattitaitoista laitoshuoltajaa. Työaika on 38,75 h/vko. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä ja edellyttää siirtymistä kohteiden välillä työpäivän aikana.

Hakijalta edellytetään laitoshuollon ammattitutkintoa tai vastaavaa perustutkintoa, tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa sekä hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Katsomme eduksi valmiuden työskentelyyn erilaisissa kohteissa. Toivomme sinulla olevan kykyä niin tiimi kuin itsenäiseen työskentelyyn. Tehtävä vaatii vastuullisuutta. Arvostamme ennakkoluulotonta ja positiivista asennetta sekä asiakaslähtöistä toimintatapaa ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Huomioimme vain Kuntarekryn kautta saapuneet hakemukset.

Lisätietoja

http://www.servica.fi
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/servica/

palvelupäällikkö Anja Korhonen, puh. 044 4261 102 tai anja.sofia.korhonen@servica.fi
- va. alue-esimies Anne Jaatinen, puh. 044 4261 686 tai anne.jaatinen@servica.fi

Palvelualue 2
Osoite: Leväsentie 3, 70700 Kuopio

Olemme joka päivä mukana asiakkaidemme arjessa
Tuotamme omistajillemme ruokapalvelujen, puhtaus- ja välinehuollon, kiinteistötekniikan ja kiinteistöjen ylläpidon sekä logistiikan palvelut. Servica Oy toimii omistajiensa sidosyksikkönä eli ns. in house –yhtiönä, joka harjoittaa pääosan toiminnastaan omistajiensa kanssa. Omistajamme ovat Kuopion kaupunki, Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Kuopion Pysäköinti Oy, Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä (ISLAB), Pieksämäen kaupunki, Kiinteistö-KYS Oy ja Järviseudun Työterveys Oy.
Toimipisteitämme on yli 100 ja kiinteistö- ja laitoshuoltokohteita yli 300. Meitä servicalaisia on noin 1 250. Asiakaslähtöisyys, tuloksellisuus, hyvinvoiva henkilöstö ja rohkeus ovat arvot, jotka ohjaavat toimintaamme.
Tuemme työhyvinvointiasi ja virkistäytymistäsi työpäivän aikana ateriaedulla. ePassin avulla voit puolestaan edistää hyvinvointiasi vapaa-ajalla liikunta-, kulttuuri- tai hyvinvointipalveluiden parissa. Servicalaisena saat myös merkittäviä alennuksia useista liikuntapaikoista ja erikoisliikkeissä.

Tutustu työnantajaan