Laitoshuoltaja Merihelmi, Merikarvia

Oletko juuri Sinä hakemamme reipas ja oma-aloitteinen laitoshuoltaja Merikarvialla sijaitsevaan ryhmäkoti Merihelmeen?

Laitoshuoltajana tehtäväkuvaasi kuuluu ryhmäkodin tilojen puhtaanapito. Lisäksi ohjaat asiakkaita oman asunnon siivoustyössä asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Toivomme Sinulta oma-aloitteisuutta, joustavuutta sekä kykyä kohdata erityistukea tarvitseva asiakas rohkeasti ja hänen itsemääräämisoikeuttaan kunnioittaen. Laitoshuoltajana olet osa työyksiköiden moniammatillista tiimiä. Työ on päivätyötä.

Kelpoisuusehtona on laitoshuoltajan ammattitutkinto tai muu tehtävään soveltuva koulutus ja työkokemusta laitossiivouksesta. Eduksi katsotaan kehitysvammahuollon työkokemus.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Valinnoissa noudatamme neljän kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Hakemus lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan osoitteesta www.satasairaala.fi/rekry. Haastateltavien on esitettävä kelpoisuuden osoittavat todistukset ja henkilöllisyystodistus.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita Rekrytointipalvelut, puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@satasairaala.fi

Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain (48§) mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

https://www.satasairaala.fi/kehitysvammapalvelut/asumispalvelut/merihelmi

Tutustu työnantajaan

Ryhmäkodin esimies Tiina Koivumäki puh, 050 473 5266
Rekrytoija, Sosiaalipalvelut Marika Paunu puh, 050 473 5357
etunimi.sukunimi@satasairaala.fi

Sosiaalipalvelujen toimialue
Osoite: Näsintie 8, 29900 Merikarvia

Satakunnan sairaanhoitopiiri on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 700 henkilöä. Sairaalatoimintaa meillä on Porissa, Raumalla ja Harjavallassa sekä Antinkartanon kuntoutuskeskus Ulvilassa. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.

Suggested jobs