test
Laitoshuoltaja-museoapulainen - Seinäjoen kaupunki

Seinäjoen museoihin haetaan laitoshuoltaja-museoapulaista toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Seinäjoen museot toimii alueellisena vastuumuseona Etelä-pohjanmaan alueella. Fyysisiä toimipisteitämme ovat Etelä-Pohjanmaan museo Törnävällä, Suojeluskunta- ja Lotta Svärd -museo kaupungin keskustassa ja Törnävän Piirillä sijaitseva Sairaalamuseo. Uusi kohteemme Museokeskus Tiklas avautuu kaupungin keskustassa vuoden 2024 alussa.

Tarjoamme kiinnostavan ja monipuolisen tehtävän asiantuntijaorganisaatiossamme. Laitoshuoltaja-museoapulaisen tehtäviin kuuluu siivoustyöt museon eri toimipisteissä sekä järjestely-, pakkaus- ja arkistointitöitä museon kokoelmiin liittyen. Laitoshuoltaja-museoapulainen osallistuu tarvittaessa myös museon näyttely- ja tapahtumatoimintaan sekä kiinteistönhoitotöihin museomestarin työparina.

Arvostamme tulevan työntekijän organisointikykyä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, joustavuutta ja yhteistyötaitoja. Hakijan eduksi luetaan laitoshuoltajan ammattitutkinto tai muu soveltuva koulutus. Tehtävien hoidossa on hyötyä siivoustyö- ja muusta monipuolisesta työkokemuksesta. Työhön orientoitumista puolestaan edesauttavat museoalan arvostus ja alan toimintaperiaatteiden tuntemus.

Työtehtävien hoitaminen edellyttää ajokorttia. Koeaika on 6 kuukautta. Toimeen valittavan on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työn aloittamista.

Toimi täytetään 21.2.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työaika on 38,25 h/vko. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.

Hakemukset Kuntarekryn kautta (www.kuntarekry.fi), työavain 407117. Liitä mukaan keskeisimmät opinto- ja työtodistukset sekä ansioluettelo. Haku alkaa 12.1.2022 klo 8 ja päättyy 30.1.2022 klo 23.

Lisätietoja

http://www.seinajoki.fi/tyopaikat
http://www.seinajoki.fi/museo

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

museotoimenjohtaja Susanna Tyrväinen, p. 044 7541 653, susanna.tyrvainen@seinajoki.fi
intendentti Sanna Kattelus, p. 044 425 5668, sanna.kattelus@seinajoki.fi

Lisätietoja

Seinäjoen kaupunki, Sivistyksen ja hyvinvoinnin toimiala, Museotoimi

Tule meille töihin!

Seinäjoen kaupunki alueen suurimpana työnantajana työllistää yli 4000 henkilöä. Valtteinamme ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen.

Seinäjoki on yksi Suomen menestyneimmistä kaupungeista. Meillä on vahva asenne, rohkeutta ja tekemisen meininki. Meitä on jo yli 64 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 150 000. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea.

Suomen kuudenneksi suurimman markkina-alueen keskuksena kaupunki tarjoaa myös erittäin kilpailukykyiset kaupan palvelut. Seinäjoella on laadukasta koulutusta aina yliopistotasolle asti. Kaupunki on tunnettu suurista tapahtumistaan. Vapaa-aikaa voit viettää vaikkapa Rytmikorjaamon keikoilla tai museoissa, ja kaupunginkirjasto Apila valloittaa jokaisen kävijän.

Meillä on tilaa isoille ideoille ja tulevaisuuden tekijöille.


Osoite: Vapaudentie 83, 60100 Seinäjoki, 60100 Seinäjoki

Rekommenderade jobb