test
Laitoshuoltaja Nastolan alueelle - Päijät-Hämeen Laitoshuoltopalvelut Oy

Olemme Lahden kaupungin ja Päijät-Hämeen Hyvinvointiyhtymän omistama osakeyhtiö. Tuotamme siivouspalveluja Lahden ja Päijät-Hämeen alueelle.

Etsimme LAITOSHUOLTAJIA asiakaskohteisiimme Nastolan alueelle vaihteleviin kohteisiin (koulu-, päiväkoti,- palvelutalo-, terveysasema sekä muut kohteet). Työsuhde on vakituinen.
Työ on luonteeltaan vuorotyötä. Työvuorot sijoittuvat klo 7.00 - 20.00 välille. Noudatamme Avaintes työehtosopimusta.

Laitoshuoltajan työnkuvaan kuuluu puhtaanapidon työtehtävät.

Olet hakemamme henkilö, mikäli olet asiakaspalveluhenkinen, huolellinen, oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja sitoutunut sekä olet täyttänyt 18 vuotta. Vahvuutenasi on joustavuus ja kyky työskennellä nopeatempoisessa työympäristössä.
Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Meillä saat hyvän perehdytyksen, mielenkiintoisen työympäristön ja vaihtelevat työtehtävät. Mahdollisuus myös oppisopimuskoulutukseen. Noudatamme kuuden (6) kuukauden mittaista koeaikaa.

Hakuaika on 6.2.2022 saakka.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla ja tehtävät voidaan täyttää heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Ota rohkeasti yhteyttä, laittamalle meille hakemus jo tänään!

Lisätietoja

http://www.phpalvelut.fi
http://www.phpalvelut.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Eija Rossi
palveluesimies
Niemenkatu 73 D
15140 Lahti
p. +358 44 482 0825
eija.rossi@phpalvelut.fi

Lisätietoja

Päijät-Hämeen Laitoshuoltopalvelut Oy

Päijät-Hämeen Laitoshuoltopalvelut Oy on perustettu 1.5.2017. Päätoimialamme ovat laitoshuolto- ja puhdistuspalvelut. Päijät-Hämeen Laitoshuoltopalvelut Oy:ssä työskentelee noin 500 henkilöä. Asiakaskohteita on yli 300 Päijät-Hämeessä ja lähialueilla. Asiakaskuntamme koostuu Lahden kaupungin yksiköistä ja sen omistamista yrityksistä, Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymän yksiköistä sekä muista yrityksistä ja yhteisöistä.

Olemme palveluyritys, jonka henkilökunta työskentelee tiiviisti asiakkaiden tiloissa, keskellä asiakkaan arkityötä. Meillä on tarjota puhdistuspalvelualan työtä aina toimistoista terveydenhuollon vaativiin yksiköihin. Teemme työtämme asenteella asiakkaan parhaaksi, yhteistyössä asiakkaiden, henkilöstön ja eri sidosryhmien kanssa.


Osoite: Niemenkatu 73 D, 15140 Lahti

Rekommenderade jobb