test

Laitoshuoltaja (Puhtauspalvelut, Äänekoski)

Ansök senast  11.12.2023 15:45

Kiinnostaisiko sinua mukava työ Keski-Suomen hyvinvointialueella puhtauspalveluissa? Etsimme ammattitaitoisia ja oma-aloitteisia laitoshuoltajia vahvistamaan tiimiämme Äänekoskelle.

Haemme Äänekosken alueelle vakituisiin työsuhteisiin kahta (2)

LAITOSHUOLTAJAA

Toinen tehtävistä tulee sijoittumaan ikääntyneiden palveluasumisen yksikköön tai terveysaseman/sairaalan osaston siivoukseen ja toinen tehtävä on Äänekosken alueen varahenkilöstössä. Varahenkilönä tulet työskentelemään useissa eri työkohteissa. Työ varahenkilöstössä edellyttää liikkumista työkohteiden välillä ja myös auton käyttömahdollisuutta. Työ varahenkilöstössä sopii erittäin hyvin henkilölle, joka kaipaa vaihtelua työpäiviin. Työ on kaksivuorotyötä maanantaista sunnuntaihin kohteesta riippuen. Tässä työssä ei pääse kyllästymään! Kohteesta riippuen työ sisältää siivouksen lisäksi myös ateriahuoltoa.

Laitoshuoltaja toimii tiiviissä yhteistyössä potilaiden/asiakkaiden sekä hoitohenkilöstön kanssa.

Tarjoamme sinulle: - monipuolisen työnkuvan, jossa pääset kehittymään oman kiinnostuksesi mukaisesti - hyvän perehdytyksen ja mukavat työkaverit - ajanmukaiset työvälineet ja -menetelmät - ison työnantajan edut - julkisen sektorin pitkät vuosilomat - hyvät mahdollisuudet lisäkouluttautumiselle

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävässä on laitoshuoltajan ammattitutkinto tai toimitilahuoltajan tutkinto. Tehtävä edellyttää hygieniapassia, joka on mahdollista suorittaa myös työsuhteen alussa. Arvostamme työkokemusta laitoshuoltajan tehtävistä sosiaali- ja terveyspalveluissa. Huomioimme määräaikaisesti myös laitoshuoltajan oppisopimuksesta kiinnostuneet hakijat.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta.

Palkkaus: - Laitoshuoltajan tehtäväkohtainen palkka 2.133,20 € (+ mahdolliset lisät) - Laitoshuoltajan (varahenkilöstö) tehtäväkohtainen palkka 2213,20 € (+ mahdolliset lisät)

Työhyvinvointiasi tukemaan tarjoamme liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun sekä monipuolisesti erilaisia yritysalennuksia, joita voit hyödyntää henkilöstökortilla.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Jätäthän hakemuksesi pian, haastattelemme mahdollisesti jo hakuaikana!

Kurkkaathan täältä, mitä Äänekoski sinulle tarjoaa: https://www.youtube.com/watch?v=QMyHv6kewkI&t=5s

Tervetuloa meille töihin!


Läs mer

http://www.hyvaks.fi

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:
-
Nina Lustig, palveluvastaava
p. 050 596 4386
nina.lustig@hyvaks.fi

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 11 500 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!

Läs om arbetsgivare