Laitoshuoltaja

Tuotamme asiakkaittemme kumppanina terveyttä ja hyvinvointia edistäviä ruoka- ja puhtauspalveluja. Meillä työskentelee päivittäin 250 alan ammattilaista. Toimimme kaupungin päiväkodeissa, kouluissa, sairaaloissa, asumisyksiköissä ja lukuisissa muissa kohteissa.
Tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuden hyödyntää ammattitaitoaan monipuolisissa työtehtävissä ja ohjaamme jokaista löytämään osaamistaan ja kiinnostustaan vastaavia työtehtäviä. Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä tarjoamalla kannustavia koulutus- ja urapolkuja sekä mahdollisuuden työskennellä eri työkohteissa monipuolisissa ruoka- ja puhtauspalvelun työtehtävissä. Vaihtoehtoja on monia - ellet ole vielä ammattilainen, voit myös pätevöityä mm. oppisopimuskoulutuksen avulla.

Hakijalta edellytämme alan perustutkintoa tai muuta vastaava koulutusta. Työsuhteen alussa työpiste on vanhusten palveluasumisyksikkö (Marttilanmäki). Sairaalasiivouksen osaaminen luetaan eduksi. Hakijalta vaaditaan hygieniapassia. Työtehtävään sisältyy laitoshuoltajan sekä ateriapalveluiden tehtävät.

Odotamme että kannat vastuun työstäsi ja työympäristöstäsi, pidät lupauksesi ja pyrit aina erinomaiseen laatuun. Arvostamme työtehtävien hoitamisessa asiakaslähtöistä palveluasennetta, hyviä tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja


Tutustu työnantajaan

Palveluesimies Helena Takaveräjä puh. 040 1809700
Hakemuksen jättäminen: Ensisijaisesti sähköisesti järjestelmän kautta (www.rauma.fi/rekry), Myös paperihakemukset hyväksytään

Rauman kaupunki, Konsernipalvelut-toimiala
Osoite: Koilahdentie 256, 26720 Monnanummi

Rauma on vetovoimainen 40 000 asukkaan meri- ja kulttuurikaupunki. Rauman kaupungin palveluksessa on noin 3000 työntekijää. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme sekä organisaatio- ja palvelurakenteitamme. Henkilöstön hyvinvointi ja hyvä työilmapiiri ovat meille tärkeitä asioita. Rauman kaupunki on savuton työpaikka.

Suggested jobs