Laitoshuoltaja

Tuotamme asiakkaittemme kumppanina terveyttä ja hyvinvointia edistäviä ruoka- ja puhtauspalveluja. Meillä työskentelee päivittäin 250 alan ammattilaista. Toimimme kaupungin päiväkodeissa, kouluissa, sairaaloissa, asumisyksiköissä ja lukuisissa muissa kohteissa.
Tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuden hyödyntää ammattitaitoaan monipuolisissa työtehtävissä ja ohjaamme jokaista löytämään osaamistaan ja kiinnostustaan vastaavia työtehtäviä. Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä tarjoamalla kannustavia koulutus- ja urapolkuja sekä mahdollisuuden työskennellä eri työkohteissa monipuolisissa ruoka- ja puhtauspalvelun työtehtävissä. Vaihtoehtoja on monia - ellet ole vielä ammattilainen, voit myös pätevöityä mm. oppisopimuskoulutuksen avulla.

Hakijalta edellytämme alan perustutkintoa tai muuta vastaava koulutusta. Työsuhteen alussa toimipiakka on Pohjoiskehän koulu/Papinpellon päiväkoti. Työtehtävään sisältyy laitoshuoltajan sekä ruokapalveutyöntekijän tehtävät.

Odotamme että kannat vastuun työstäsi ja työympäristöstäsi, pidät lupauksesi ja pyrit aina erinomaiseen laatuun. Arvostamme työtehtävien hoitamisessa asiakaslähtöistä palveluasennetta, hyviä tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä toimia nopeasti muuttuvissa tilanteissa, taitoa organisoida työtehtäviä sekä halua kehittyä ja kehittää omaa työtään.


Alan perustutkinto tai muu vastaava. Luetaan eduksi keittiötyöosaaminen

Hygieniapassi

Tutustu työnantajaan

Palveluesimies Sirpa Kaura puh 044 188 1505
Hakemuksen jättäminen: Ensisijaisesti sähköisesti järjestelmän kautta (www.rauma.fi/rekry), Myös paperihakemukset hyväksytään

Rauman kaupunki, Konsernipalvelut-toimiala, Ruoka- ja puhtauspalvelu
Osoite: Pohjoiskehä14, 26200 Rauma

Rauma on vetovoimainen 40 000 asukkaan meri- ja kulttuurikaupunki. Rauman kaupungin palveluksessa on noin 3000 työntekijää. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme sekä organisaatio- ja palvelurakenteitamme. Henkilöstön hyvinvointi ja hyvä työilmapiiri ovat meille tärkeitä asioita. Rauman kaupunki on savuton työpaikka.

Suggested jobs