Laitoshuoltaja-ravitsemistyöntekijä - Huittisten kaupunki

Laitoshuoltaja-ravitsemistyöntekijä

Huittisten kaupungin siivoustoimi hakee laitoshuoltaja-ravitsemistyöntekijää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Toimi täytetään 28.10.2019 alkaen. Toimen täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Työtehtäviin kuuluvat ensisijaisesti Suttilan koulun ja Sahkon päiväkodin siivous sekä Suttilan koululla mm. ruuan esille laitto linjastoon, astiahuolto ja keittiön puhtaanapito.

Pätevyysvaatimuksena on laitoshuoltajan tai toimitilahuoltajan ammattitutkinto, hygieniapassi ja työkokemusta puhdistuspalvelualalta. Katsomme eduksi työkokemusta keittiöalalta. Työaika on 38,75 h/vko ja palkka määräytyy KVTES:n mukaan.

Arvostamme työtehtävien hoitamisessa vastuullista otetta, asiakaslähtöistä palveluasennetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tehtävään valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 edellyttämä rikosrekisteriote.

Haku tapahtuu ensisijaisesti sähköisellä hakemuslomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi (hakusana Huittinen) tai toimittamalla vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo postitse osoitteella Huittisten kaupunki, Tekninen palvelukeskus, Risto Rytin katu 36, 32700 Huittinen. Kirjeeseen merkintä "Laitoshuoltaja-ravitsemistyöntekijä". Mahdolliset paperiset hakemukset siirrämme sähköiseen Kuntarekry-järjestelmään.

Täytä sähköinen hakemus huolellisesti, sillä tutkinto-, lisä- ja täydennyskoulutus- sekä työkokemustiedot siirtyvät järjestelmästä sellaisinaan suoraan hakijayhteenvetoon.

Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen työhaastattelun yhteydessä.

Huittisten kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä numerosta 044 - 560 4376 / siivoustyönjohtajan sijainen Mirva Pietilä tai 050 - 394 6816 / ruokapalvelupäällikkö Auli Nousiainen

Huittisten kaupunki, Tekninen palvelukeskus, Tilapalvelut, Siivoustoimi
Osoite: Huittinen

Huittinen on vetovoimainen noin 10 200 asukkaan satakuntalainen kaupunki, talousalueensa kaupan keskus ja tunnettu hyvästä liikenteellisestä sijainnistaan.
Huittisten kaupungin teknisen palvelukeskuksen vastuualueina ovat kaupungin suunnittelu- ja maankäyttöpalvelut, tilapalvelut, yhdyskuntatekniset palvelut sekä vesihuoltolaitos.
www.huittinen.fi

Tutustu työnantajaan