test
Laitoshuoltaja, Salo/Halikko (kesätyö) - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Haluaisitko mukavan kesätyön puhtaanapidon tehtävissä? Salossa ja Halikossa on haettavana laitoshuoltajien sijaisuuksia kesäksi 2022.

Laitoshuoltajan perustehtävät ovat puhtaanapitotehtäviä eli siivousta. Lisäksi tehtäviin voi kuulua ruuan jakelutehtäviä, hoitovälinehuoltoa, vuodehuoltoa sekä muita asiakaspalvelutehtäviä. Työ on Salossa 2-vuorotyötä klo 7-20 välillä tai mahdollisesti myös klo 6-23 välillä maanantaista sunnuntaihin tai ns. arkityövuoroissa maanantaista perjantaihin klo 7-18 välillä. Halikossa työ on 2-vuorotyötä maanantaista sunnuntaihin klo 7-15 välillä. Vuorotyön vuoksi peruspalkkaan lisätään vuorotyölisät. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja tehtäviin on koeaika.

Etusija valinnoissa annetaan hakijoille, joilla on työkokemusta terveydenhuollon kohteiden puhtaanapidosta ja jotka voivat sitoutua koko kesän (lomakauden) pituiseen sijaisuuteen. Ilmoitathan hakemuksessasi, mikäli et voi työskennellä yhtäjaksoisesti koko kesää tai voit aloittaa jo ennen kesäkautta. Eduksi katsotaan myös ammatillinen koulutus esim. laitoshuoltajan ammattitutkinto tai puhdistuspalvelualan perustutkinto, mutta se ei ole pakollinen.

Laitoshuoltajan monipuolisessa työssä onnistumista tukee palveluhenkisyys, oma-aloitteisuus, joustavuus sekä innostunut ja myönteinen suhtautuminen työn laadun ja oman osaamisen kehittämiseen. Työtä tehdään tiimeissä, joten työ edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Työssä tulee kyetä myös itsenäiseen työskentelyyn ja osata soveltaa laitoshuollon ohjeistuksia. Työ on fyysisesti keskiraskasta.

Tutustu tarkemmin laitoshuoltajan työhön ja katso laitoshuollon esittelyvideo: https://www.youtube.com/watch?v=oX5FWXeGWV8

Lisäksi laitoshuoltajan tehtäviin tulevan on oltava 18 vuotta täyttänyt sijaisuuden alkaessa. Asiakaspalvelutehtävien vuoksi hakijalla tulee olla kohtuullinen suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.

1.3.2018 tuli voimaan tartuntatautilaki, jonka mukaan työntekijöillämme ja opiskelijoillamme on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan. Lisäksi työntekijällä tulee olla joko rokotuksen tai enintään kuusi kuukautta aikaisemmin sairastetun laboratoriovarmistetun taudin antama suoja covid-19-tautia vastaan. Puuttuvat rokotukset voidaan antaa työnantajan toimesta.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Päivi Koivunen, p. 044 772 4390.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Lisätietoja

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Hallintokeskus, Runkopalvelukeskus, Laitoshuolto

Meille tärkeää on myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Jatkossa toimimme osana 21 000 työntekijän hyvinvointialuetta. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä - parannamme joka päivä!

*

Medkänsla, vetenskap, samarbete och en vilja att utvecklas är viktiga för oss. Vi erbjuder sporrande arbete för proffs inom hälsovården och också bl.a. för dem som är kunniga i underhåll, fastighetsteknik och förvaltning. Vi är över 8 000 anställda på Åucs och står för nästan 250 olika yrkesbeteckningar. Tack vare aktiv fortbildning och stimulerande arbete på ett universitetssjukhus hålls vi i bräschen för utvecklingen. Gott flow tillsammans - bättre varje dag!


Osoite: Sairaalantie 9, 24130 Salo
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb